joi, 3 februarie 2011

Vedete la party de 13 ani Acasă


O petrecere cu multa distractie, mult dans si urari de “La multi ani!” Asa a aratat petrecerea de 13 ani de ACASA, care a avut loc aseara la Turabo Society Club, locul unde vedetele si-au dat intalnire si s-au distrat pe cinste.
Tematica petrecerii a fost respectata de toti cei prezenti, albul si negrul fiind singurele nuante care au animat seara. Cabral a fost, ca de fiecare data, amfitrionul petrecerii si a reusit sa incalzeasca atmosfera. Pentru toti invitatii alegerea tinutei s-a dovedit a fi o misiune destul de grea.
Adela Popescu si Radu Valcan s-au consultat si au cazut de comun acord asupra hainelor pe care le-au purtat. “Dupa ce ne-am imbracat ne-am dat unul altuia “ok-ul”. Eu am ales sa fac o combinatie proprie in care m-am simtit foarte bine intreaga seara”, spune Adela. “Ce pot sa mai spun, este perfecta!”, a completat Radu.












Nicoleta si Iuliana Luciu au fost adevarate aparitii in cele doua rochii mulate care le puneau in evidenta siluetele perfecte: “Am respectat dress code-ul si ne-am dorit doua rochii asemanatoare care sa ne puna in valoare. In seara asta am venit singura pentru ca Zsolt este plecat. Am vorbit cu Iuliana si am venit puse pe distractie”, spune Nicoleta.
Madalina Draghici, protagonista telenovelei “Iubire si onoare”, difuzata ACASA de luni pana joi, de la 20.30, a facut senzatie cu un colier vintage. “E destul de greu dar mi-a placut foarte mult. Mi s-a parut ca se potriveste la aceasta tinuta si, chiar daca nu e negru, are o valoare sentimentala pentru mine”, marturiseste Madalina.
Laura Cosoi a venit si ea la petrecerea de 13 ani ACASA imbracata intr-o superba combinatie de alb si negru. “Mi-a placut foarte mult ideea acestei petreceri si mi-am cumparat un corset de la un magazin care va veni curand si in Romania. L-am asortat cu o pereche de pantaloni albi, clasici. Toata lumea mi-a admirat corsetul care este unul inedit”, spune actrita care joaca in serialul “Mostenirea”, difuzat de Pro TV.
Prezentatoarea rubricii “Vremea de acasa” Ana Maria Gheorghe si-a creat singura cizmele pe care le-a incaltat la petrecere. “Ideea mi-a apartinut mie. Am mers la un cizmar care a reusit sa-mi puna in practica dorinta. Rochita, care a fost tot in alb si negru, am cumparat-o special de la un boutique bucurestean”, marturiseste Ana.
          Frumoasa Dana Rogoz si-a propus sa adopte o tinuta all black si a reusit sa-i surprinda pe toti cu noua ei culoare de par. “Sunt eu dar am o peruca neagra. Nu mi-am schimbat culoarea parului, am vrut insa sa adopt o tinuta all black. E drept am avut si ceva alb, haina cu care am venit imbracata. Si m-am amuzat foarte tare pentru ca cei mai multi colegi trec pe langa mine, ma saluta si apoi se intorc si-mi spun; “Dana?!!!!”. E amuzant, ma simt asa…undercover”, spune Dana.
          Diana Dumitrescu si sotul ei, producatorul Ducu Ion, au ales sa poarte tricouri funny cu inscriptii similare, Octavian Strunila a avut si el un mesaj de trimis prin intermediul tricoului, iar Mircea Solcanu spune ca: “m-am sfatuit cu Rich inainte de a pleca din casa. Doar el este specialist in moda, nu-i asa? Il veti revedea de duminica, de la 22.30, la emisiunea “La naiba, sa PoveStim”.
Si pentru ca tot se aflau la o petrecere de 13 ani ACASA vedetele au vorbit despre…ghinion. “Nu sunt o mare superstitioasa, dar nu ma intorc niciodata din drum. In seara asta de exemplu mi s-a rupt dresul, as putea spune ca e vorba de ghinion dar eu mai aveam inca 3 dresuri de rezerva in masina. Am venit pregatita pentru orice”, spune razand Ioana Maria Moldovan, prezentatoarea “Povestirilor adevarate” de ACASA.
Ioan Isaiu, actorul care-l interpreteaza pe Dan Stuttman in telenovela “Iubire si onoare”, este chiar un fan al numarului 13. “Joc rar la Loto dar atunci cand o faca intotdeauna mizez pe numarul 13. Si mai mereu iese pe bilet ca numar castigator. Curat noroc!”, spune Ioan.
Olivia Steer, prezentatoarea emisiunii “Doamne de poveste” difuzata ACASA, duminica, de la 17.30 si  sotul ei, Andi Moisescu, nu cred in ghinion. “Cifra 13 inseamna de fapt 4. 1 plus 3 egal patru, asa ca astrele spun ca anul acesta va fi unul prosper”, marturiseste Olivia.
 La miezul noptii invitatii au suflat in tortul aniversar! Din martipan cu crema de  ciocolata si visine tortul a venit in apluzele tuturor iar Vanessa Cernea, Director Executiv ACASA TV si Ruxandra Ion, producatorul general al productiilor “Iubire si onoare” si “Mostenirea”, Vice President MediaPro Pictures, Channel & Content Strategist CME au taiat prima felie din tort. Sampania a curs in valuri, confetti sub forma de inimioare au incarcat atmosfera si toata lumea a cantat, in cor, “La multi ani”.
Imagini in exlusivitate de la cea mai tare petrecere a anului, cea de 13 ani ACASA, dar si declaratii la cald de pe ringul de dans precum si momente emotionante, toate acestea vor fi prezentate, in aceasta seara, de la 22.30, la “Povestiri de noapte”.

Un comentariu:

  1. ma numesc elena am 14 ani si urmaresc de cand a inceput iubire si onoare si nu am ratat nici un episod sunteti cei mai tari va pup dulce pa
    De la Ion Elena

    RăspundețiȘtergere