miercuri, 30 martie 2011

Adelina Pestriţu apare mâine în Iubire şi onoare


Adelina Pestritu se alatura gastii de Dorobanti in episodul de joi, 31 martie, al telenovelei “Iubire si onoare”, ce se difuzeaza de luni pana joi, de la 20.30, ACASA, in rolul Andreei, o tanara frumoasa din lumea mondena, dornica sa fie in centrul atentiei al tabloidelor indiferent daca este vorba despre o afacere cinstita sau un santaj.
Carmen (Adela Popescu) se intalneste cu Andreea (Adelina Pestritu), o buna prietena din adolescenta, intr-o cafenea din Dorobanti si ii propune o modalitate usoara de obtine multi bani, dar si notorietatea mult dorita printr-un plan pus la cale cu dibacie de ea si Aziz.
Adelina Pestritu si-a facut debutul in actorie pe platourile de filmare din Buftea, unde a fost primita cu multa caldura de catre familia de ACASA: “La filmare a fost foarte distractiv, nu stiam la ce sa ma astept de la mine pentru ca nu stiam cum o sa ma descurc, insa am lucrat cu o echipa de actori foarte buni, si pe langa faptul ca sunt actori buni sunt si niste oameni de treaba cu care m-am inteles foarte bine”, povesteste incantata Adelina Pestritu.
Primele ei cadre trase pentru telenovela “Iubire si onoare” au fost alaturi de vedeta ACASA, Adela Popescu, care a initiat-o pe frumoasa bruneta in tainele actoriei: “Toata lumea a fost atenta cu mine, mai ales Adela. Pentru ca stia ca e debutul meu in actorie, m-a sfatuit cum a crezut ea mai bine si m-a ajutat sa invat textul”, spune Adelina Pestritu.
          Telespectatorii o vor putea vedea pe Adelina Pestritu altfel de cum au vazut-o pana acum, numai ACASA, in episodul de joi, 31 martie, al telenovelei “Iubire si onoare”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu