joi, 17 martie 2011

Angelique Boyer din Teresa, sexy într-un atelier de mecanică


Angelique Boyer, interpreta personajului principal din telenovela “Teresa”, pe care telespectatorii o pot urmari de luni pana duminica, de la 19.30, ACASA, si-a surprins fanii cu mai multe pictoriale foarte sexy in reviste dedicate barbatilor.
          In prezent, Angelique Boyer se bucura de aprecierea publicului si de o cariera in plina ascensiune ca urmare a rolului din “Teresa”, pentru care a primit si premiul Tv y Novelas pentru cea mai buna actrita.
Angelique Boyer este o tanara cu viziuni moderne, fara inhibitii sau prejudecati, astfel ca de-a lungul timpului a acceptat cu entuziasm propunerile de a realiza shooting-uri mai... provocatoare, decizii care s-au dovedit a fi foarte bune pentru imaginea ei in plina transformare, de la fetita blonda si inocenta, la bruneta irezistibila, constienta de atuurile frumusetii ei si increzatoare in fortele proprii.
Intr-una din sedintele foto, frumoasa Angelique Boyer a pozat intr-o locatie care starneste fara dar si poate, imaginatia oricarui barbat, intr-un atelier de mecanica, printre motociclete, masini, motoare si piese de schimb. Angelique s-a amuzat imbracand chiar si o salopeta murdara de ulei, dar pentru majoritatea cadrelor a pozat imbracata sumar, lasand la
vedere goliciunea trupului.
          Telespectatorii o pot urmari pe Angelique Boyer, in fiecare zi, de la 19.30, ACASA, in telenovela care i-a schimbat destinul, “Teresa”, unde joaca rolul unei tinere ambitioase, dispusa sa faca orice pentru a-si implini visurile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu