miercuri, 30 martie 2011

O nebunie de serial vine la Pro Cinema: Stare de spirit


Pentru psihologi, problemele celorlalţi au rezolvare. Ale lor însă, le dau viaţa peste cap. „Stare de sprit”, un nou serial „nebun” cu acte în regulă îi duce pe psihologi la terapie, din 16 aprilie în fiecare sâmbătă şi duminică de la orele 19.00, la Pro Cinema.
Lili Taylor, nominalizată la două premii Emmy pentru  „Sub Pământ SRL” si „Dosarele X”, este Dr. Ann Bellows în noul serial de la Pro Cinema, o terapeută a cărei viaţă o ia razna atunci când află că soţul ei o înşeală.  Derek Riddell („Betty cea urâtă din New York”), Mido Hamada („Necunoscutul”, „24”, „Sky Captain and the World of Tomorrow”), Devon Gummersall („Roswell”), Kevin Chamberlin („Heroes”, „Slevin: Nevinovat cu ghinion”) şi Theresa Randle („Malcolm X”) completează distribuţia serialului „Stare de spirit”. În grupul de terapeuţi de la clinica lui Ann îşi face apariţia, mai mult sau mai puţin dorită, şi avocatul Barry White, iar noii colegi de birou nu pierd nicio ocazie de a face glume pe seama numelui acestuia.
Un serial cu un umor inteligent, dialoguri vii şi o perspectivă asupra vieţii care îi face pe pacienţi să se simtă mai sănătoşi decât cei care îi tratează, „Stare de spirit” intră în lumea nu tocmai normală a psiho-terapeuţilor. Din 16 aprilie, în fiecare sâmbătă şi duminică de la orele 19.00, comedia este „Stare de spirit”, la Pro Cinema.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu