miercuri, 23 martie 2011

Boyer îl preferă pe Rulli


Angelique Boyer, protagonista telenovelei “Teresa”, ce se difuzeaza in fiecare zi de la 19.30, ACASA, e indignata de faptul ca Fernando Colunga a castigat premiul “Tv y Novelas” 2011 pentru cel mai bun actor cu rolul din “Soy tu dueña”, si nu Sebastian Rulli, colegul ei de platou.
Sebastian Rulli, interpretul lui Arturo din telenovela “Teresa”, a fost considerat “regele fara coroana” in cursa premiului pentru cel mai bun actor in rol masculin: “Fara nicio indoiala, consider ca acest premiu ar fi trebuit sa-i revina lui Sebastian pentru ca a realizat cel mai bun rol principal al anului. Cu totii am fost profund afectati de faptul ca nu a castigat acest premiu”, declara Angelique Boyer.
Pentru Angelique Boyer, noaptea Premiilor “Tv y Novelas” a fost una dintre cele mai frumoase din viata ei, mai ales ca a plecat acasa cu trofeul pentru cea mai buna actrita. Cu toate acestea, bucuria i-a fost umbrita de infrangerea lui Sebastian Rulli, pe care il considera un tip de “nota 10” si un prieten de nadejde, care a sustinut-o inotdeauna din punct de vedere profesional: “La televizor nu s-au putut auzi aplauzele si strigatele publicului care au sustinut nominalizarile telenovelei “Teresa”. Cand Sebastian n-a castigat, spectatorii au amutit”, spune frumoasa actrita.
          De luni pana vineri, de la 19.30, Angelique Boyer si Sebastian Rulli vin ACASA intr-una dintre cele mai bine cotate telenovele marca Televisa, “Teresa”, care a cucerit telespectatorii din Argentina, Chile, Columbia, Spania si Statele Unite ale Americii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu