miercuri, 16 martie 2011

Numai iubirea revine Acasă în fiecare duminică

Din 26 martie, ACASA aduce din nou pe micile ecrane productia pe care telespectatorii si-au dorit foarte mult sa o revada, prima telenovela romaneasca “Numai iubirea”, ce se va difuza in fiecare sambata si duminica, de la 14.00.  Prima telenovela romaneasca a declansat un fenomen national, iar caravanele “Numai iubirea” au produs o adevarata nebunie in randul fanilor,adunand zeci de mii de fani.
Dupa-amiezile de weekend vor fi mult mai frumoase, telespectatorii vor putea vedea cate doua episoade, in fiecare sambata si duminica, de la ora 14.00 si vor trai din nou ACASA, “Numai iubirea”.
Aveau o viaţă fericită împreună: Ioana, Dan (Alexandru Papadopol) şi Bianca (Bianca Neagu). Pană într-o zi nefericită în care viaţa Ioanei a fost curmată de un tragic accident de maşină care îi marchează pe viaţă, în primul rand pe Dan care fusese la volan în momentul fatal. Bianca, fetiţa lor, avea numai cinci ani, iar Dan a rămas să-i fie şi tată şi mamă, fetiţa fiind singurul său motiv de a trăi, lumina ochilor săi.
Au trecut de atunci 2 ani. Bianca este o fetiţă minunată, foarte inteligentă, dar totuşi un copil trist, care a crescut fără mamă. Îşi iubeşte mult tatăl şi încearcă să fie alături de el în orice împrejurare. Ea este acum în clasa I, în timp ce Dan, un arhitect de succes, nu poate trece încă peste dureroasa pierdere a soţiei lui dar totuşi încearcă să-şi refacă viaţa.
Alături de cei doi se află şi Victor (Dan Bordeianu), fratele mai mic al lui Dan, un artist boem. Cei trei locuiesc împreună într-o vilă superbă iar Ildiko (Ioana Ginghină) este menajera lor, ea fiind o persoană harnică şi plină de viaţă, extrem de atrăgătoare.
Bianca şi Dan vor trebui să înfrunte împreună numeroasele obstacole ce le ridică viaţa. La început apare Andreea (Oana Zăvoranu), o femeie ambiţioasă, lipsită de scrupule, care îşi doreşte cu disperare o carieră solo în muzică. Pentru a deveni un star, ea are nevoie de o mulţime de bani, pe care vrea să-i obţină de la Dan. Gandindu-se tot la averea lui Dan, Claudia (Tora Vasilescu), mama Ioanei, luptă pentru a obţine custodia Biancăi şi a-şi primi, astfel, în fiecare lună “alocaţia”. Pentru aceasta, ea va apela la “serviciile” lui Tudor (Vlad Rădescu), un avocat fără scrupule, alunecos şi care nu lasă femeile din jur indiferente.
Cum fiecare lucru rău atrage după sine şi un lucru bun, Dan şi Bianca sunt ajutaţi de Marga (Anca Pandrea), o vecină, care le este întotdeauna alături şi de Manole (Sebastian Papaiani), soţul Claudiei, om bun la suflet care nu acceptă sub nici un chip ideile pline de răutate ale soţiei sale, dar care se lasă dominat de aceasta.
Deşi Bianca nu suportă ideea ca tatăl ei să-şi mai găsească o nouă soţie, atunci cînd o cunoaşte pe Ana (Corina Dănilă), profesoara ei de engleză, o femeie frumoasă şi modestă, îşi schimbă părerea şi încearcă din răsputeri să-i apropie pe cei doi. Cum Andreea, “iubita” tatălui său îi stă în cale, micuţa apelează la diverse tertipuri pentru a o îndepărta, între cele două existand clar un război. Va reuşi oare Dan să scape de povara trecutului şi va înţelege că în viaţă numai iubirea contează?

Fisa tehnica

Titlul original: Numai iubirea
Productie: Iura Luncaşu
Anul: 2004

Distributie:

Alexandru Papadopol: Dan Bratu
Corina Dănilă: Ana Dogaru
Oana Zăvoranu: Andreea Damaschin
Bianca Neagu: Bianca Bratu
Dan Bordeianu: Victor Bratu
Adela Popescu: Alina Damaschin
Tora Vasilescu: Claudia Tudose
Sebastian Papaiani: Manole Tudose
Iurie Darie: Nichifor Dogaru
Anca Pandrea: Marga
Vlad Rădescu: Tudor Lupescu
Carmen Ionescu: Maria Bratu
Pavel Bartoş: Paul Tănase
Ioana Ginghină: Ildiko Szekelyi
Ana Maria Moldovan: Delia
Oliver Toderiţă: Lucian
Cristina Cioran: Laura
Vasile Calofir: Ricky
Octavian Strunilă:Terente
Dan Chiriac: Zeamă
Adrian Anghel:Zgaibă
Adrian Ştefan: Gelu
Cihan Unal: Murat
şi copiii:
Maria Popa: Miruna
Ana Grosu: Sabina
Alexandru Barba: Ştefănuţ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu