marți, 29 martie 2011

Primele fotografii cu fiica lui Fodor din Iubire şi onoare


Un tatic fericit, o mamica in al noualea cer si o fetita mult dorita care-si petrece primele ei zile din viata alaturi de parinti.
Razvan Fodor si sotia lui, Irina, si-au dus in week-end fetita de doar cateva zile acasa, in camera special pregatita pentru micuta Diana. La plecarea din spital parintii au fost ajutati de nasa fiicei lor dar si de fiul acesteia, curios sa vada tot ce se intampla. “Mi-am dorit foarte mult sa-mi aduc fetele acasa, sa-i prezint Dianei camera ei, sa stiu ca totul e in ordine. Am mers la spital impreuna cu nasii si am fost atat de emotionat. Diana este mica, fragila, mi-a fost teama sa o ating. Sotia mea este insa o mama innascuta, se descurca minunat si stau foarte linistit cand o vad cat de priceputa este”, marturiseste Razvan.
Fericitul tatic s-a pregatit din timp pentru sosirea pe lume a micutei Diana. “A fost ceva de munca pentru ca am vrut sa fim siguri ca fiica noastra se va simti bine acasa. Irina s-a ocupat personal de zugravit si aranjat camera micutei, eu am cumparat mobila. Am reusit sa rezolvam la timp toate micile probleme aparute si acum ne bucuram de prezenta celei mici in casa noastra. Studioul meu mic, de fost burlac, a fost acum modernizat, aranjat, s-a transformat in casa unei familii. Si asta ma face foarte fericit”, spune Razvan.
Prima seara petrecuta acasa, alaturi de sotie si fiica, a fost emotionanta pentru actorul din “Iubire si onoare”. “Ne-am uitat ore in sir la copilul nostru, eu si Irina. Am fost foarte emotionati si in acelasi timp speriati pentru ca am realizat ce sarcina dificila dar minunata avem de acum inainte, tot restul vietii”, marturiseste actorul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu