joi, 10 martie 2011

Stela Popescu invitată la Doamne de poveste


Duminica, 13 martie, emisiunea “Doamne de povesteajunge mai devreme cu o ora in casele telespectatorilor, de la 16.30. ACASA ofera, in dar de primavara, telespectatorilor portretul unei mari actrite- Stela Popescu.
 Imagini in premiera cu parintii Stelei Popescu, dar si o marturie emotionanta a unei iubiri care a trecut granitele timpului, toate stranse intr-o editie-document a emisiunii. "Intre noi a fost mai mult decat o casatorie. Stiu ca se spune de suflete pereche, dar e adevarat. El nu se culca pana nu veneam eu, indiferent la ce ora. Si se trezea dimineata. El lucra de dimineata, la 6.30 ii duceam cafeluta si nu mai intram acolo sa-l intrerup", marturiseste actrita din telenovela “Iubire si onoare”. S-a indragostit la prima vedere de Puisor, asa cum il alinta, a renuntat la o casnicie de 8 ani, a divortat si si-a refacut viata alaturi de barbatul pe care avea sa-l declare  ”sufletul meu pereche”. Momentul intalnirii a fost parca predestinat. "A fost un fenomen, a citit un spectacol la teatru, m-a invitat in oras sa stam de vorba in continuare si am simtit ca ceva s-a petrecut.  Nu stiu ce e cu dragostea, e un lucru foarte interesant, e un fluid care se petrece intre doi oameni, nu stiu. Si in clipa aceea eram maritata si am simtit ca acest om mi se potriveste mie, ca nu pot merge pe doua drumuri cu el. Din clipa aceea totul a fost altfel”, isi aminteste Stela Popescu.
Pentru actrita indragita de o tara intreaga cel mai greu moment a fost cel in care si-a pierdut jumatatea. Cu lacrimi in ochi Stela Popescu rememoreaza, pentru “Doamne de poveste”, cum a trecut peste acel moment. “Am o prietena care a venit sa ma incurajeze dupa ce s-a prapadit Puiu. Stii, plecarea parintilor vine cumva in normalitate, dupa copii.Tragic e cand moare copilul si traiesc parintii. Moartea unui barbat in putere care inoata 10 km pe zi, care scria zilnic, care avea talent e o tragedie. Si a venit prietena mea si ii zic lasa ca viata sterge, dar ea mi-a zis: "nu, viata calca". Iti dai seama ce diferenta. Durerea aia nu pleaca niciodata din tine. El mi-a lipsit din clipa in care a disparut nu numai ca sot, a disparut ca scop, nu stiu cum sa spun, si in clipa in care a disparut el totul s-a schimbat.”
            La inceput de primavara, la o noua ora, de la 16.30 si cu un invitat care nu mai are nevoie de prezentare, Stela Popescu,  emisiunea “Doamne de poveste” continua  seria povestilor de viata impresionante ale unor femei care au scris istorie prin personalitatea, sufletul si caracterul lor.
Ionela Banarescu, producatorul emisiunii, marturiseste ca dorinta telespectatorilor a stat la baza acestei modificari in program: <<Doamne de poveste”  este un program care celebreaza femeia si valorile exceptionale a caror “pazitoare” este ea.   Publicul cel mai receptiv la acest mesaj emotional puternic, dar si la caile de exprimare alese au fost femeile cu virste intre 15-29  de ani, din mediul urban, iar datele de cercetare arata ca acest public este foarte prezent intre 16.30 si 17.30.  Era firesc sa fim acolo unde se afla cei carora le plac “Doamnele de poveste si astfel telespectatorii sa aiba o dupa amiaza minunata ACASA>>

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu