marți, 8 martie 2011

Diana Dumitrescu - tentativă de omor în Iubire şi onoare


In lupta pentru putere, Samira (Diana Dumitrescu) e in stare de orice pentru a-si atinge scopul, chiar sa-l omoare pe viitorul mostenitor al Emiratului Beled el Noor, Victor (David Popa), fiul lui Amir (Radu Valcan), secvente pe care telespectatorii le vor urmari in episodul de miercuri, 9 martie, de la 20.30, din telenovela “Iubire si onoare”.
Ilinca, Marieta, Claudiu, Dan Stuttman si Noor petrec o zi  frumoasa in familie, la plaja, insa linistea le e tulburata in momentul in care Victor risca sa se inece in mare, in urma unui plan al diabolicei Samira.
 Secventa a fost trasa in statiunea turceasca Bodrum, a fost filmata inclusiv cu camera subacvatica de catre Ducu Ion, sotul Dianei Dumitrescu, si a fost una plina de suspans. In ciuda varstei sale fragede, David Popa, baietelul care il interpreteaza pe Victor a demonstrat ca poate face fata unei secvente cu un grad de dificultate crescut, iar la sfarsit a primit aplauzele tuturor.
 “A fost o secventa destul de grea pentru ca n-am vrut sa-l speriem pe David, dar trebuia sa intre cu capul la fund. Ne-am chinuit putin, dar a iesit bine, s-a descurcat minunat”, povesteste frumoasa Diana Dumitrescu.
 “N-a fost o secventa usoara, cel putin pentru Diana si David, care au intampinat dificultati in “procesul” de inecare. Oricum, a fost o zi foarte frumoasa petrecuta intr-un loc loc superb si incheiata cu aplauze pentru micutul David care a trecut printr-o experienta destul de dificila”, spune protagonista telenovelei, Madalina Draghici.
Tot miercuri, 9 martie, de la 20.30, telespectatorii o vor vedea pe Carmen, interpretata de vedeta ACASA, Adela Popescu, intr-o ipostaza foarte sexy, la malul marii, in telenovela “Iubire si onoare”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu