duminică, 13 martie 2011

Anahi a fost operata de urgenta

Vă comunicăm faptul că Anahi tocmai a fost operată de urgenţă într-un spital din capitala Mexicului, Mexico City. Acum câteva zile, în urma unor studii medicale şi a unei tomografii realizate la nivelul nasului, s-a observat că oxigenul care în mod normal trebuie să ajungă la creier era într-un procentaj foarte mare blocat de o deviaţie a septului, provocat de o lovitură suferită de artistă în copilărie. Medicii au stabilit că aceasta este cauza principală a numeroase probleme de sănătate pe care Anahi le-a avut în ultimii ani, dar cel mai grav este că această problemă ar fi putut provoca în scurt timp un infart.
Anahi nu a vrut să facă public acest lucru până când operaţia nu a fost finalizată. În acest moment putem să vă comunicăm oficial că operaţia a fost un succes şi că fosta membră RBD se află în afara oricărui pericol.
Următoarea perioadă va fi pentru Anahi una de recuperare, însă nu foarte lungă întrucât medici cântăreţei preconizează că nu va dura mai mult de una – două săptămâni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu