duminică, 22 mai 2011

Actorii din "Regina" se întorc la final de "Moştenirea"


“Mostenirea”, serialul difuzat de luni pana joi de la ora 22:15 se apropie de final. Viata personajelor este din ce in ce mai complicata, iar problemele lor par sa nu se mai sfarseasca. Rivali de moarte, State (Gheorghe Visu) si Fabrizio (Cristi Iacob)au o ultima confruntare, care va decide viitorul celor doi. Intalnirea lor  va pune insa in pericol viata lui Gabriel (Costin Sforaru) si va avea urmari tragice si pentru Carla (Ramona Hanganu).

                         Ultimele episoade ale serialului de la ProTV ii invita pe telespectatori nu la o nunta, ci la doua. Cine sunt mirii va ramane insa un mister pana la episodul final! Cert este faptul ca nu vor lipsi muzica,surprizele si  rochiile extravagante si extreme de colorate -Flacara a pregatit o tinuta speciala, la fel si Rodia care le va lua ochii telespectatorilor cu un look electrizant.
                   Episodul final din “Mostenirea” are si invitati speciali. Florina Cercel, Virginia Rogin, Andreea Patrascu si Denis Stefan, actori  a caror poveste a inceput in “Inima de tigan”, revin alaturi de clanul Potcovaru in momente extreme de importante pentru ei.
                 Filmarile pentru “Mostenirea” au inceput in luna iulie a anului trecut, iar actorii au trecut printr-o gramada de peripetii.  Carmen Tanase se situeaza insa in fruntea clasamentului, “baia” din piscina fiind deja memorabila printre colegi. “Filmam o secventa in care trebuia sa ma arunc in apa dupa Maricica. Din cauza fustei si a sortului atunci cand am iesit la suprafata m-am trezit cu fata acoperita, mi-am pus fustele-n cap la propriu. In prima secunda nu stiam cum sa reactionez, pentru ca nu mai vedeam nimic, nu stiam unde sunt pozitionati actorii cu care trebuia sa interactinez, insa am improvizat ceva imediat si filmarea a mers mai departe”, a povestit amuzata Carmen.
             Povestea din “Mostenirea” a fost scrisa de la mii de kilometri distanta. Geo Caraman si Andreea Catana, cele doua scenariste ale serialului au lucrat prin intermediul Internetului si asta pentru ca Geo se afla la Los Angeles, unde timp de doi ani va studia scenaristica la New York Film Academy. “Internetul a eliminate distanta si singura diferenta a fost faptul ca nu ne aflam in aceeasi camera in studiourile MediaPro din Buftea, caci in rest petreceam la fel de multe ore venind cu idei pentru noile episoade si lucrand la dialog, facand modificarile cerute uneori”, a povestit Geo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu