joi, 12 mai 2011

Ştirea de la prima oră!Răzvan Bănică joacă în "Iubire şi onoare"

Răzvan Bănică revine pe micul ecran intr-un nou rol, in telenovela “Iubire si onoare”, incepand cu episodul de azi, joi, 12 mai, difuzat de la 20.30, ACASA.
Cunoscut telespectatorilor din productiile “Ingerasii” si “State de Romania”, difuzate ACASA, respectiv la Pro Tv, Razvan Banica il va interpreta in “Iubire si onoare” pe Farzin, un tanar arab care soseste in Romania, nu din tarile arabe, ci din Statele Unite ale Americii, acolo unde si-a petrecut adolescenta si unde a studiat: “Farzin este un arab occidentalizat, care se distinge de toti ceilalti printr-o mentalitate si o atitudine mult mai flexibile decat cele ale arabilor pur sange. Scopul venirii lui este legat de unchiul sau, Said, personaj interpretat de domnul Florin Zamfirescu. Relatia dintre Farzin si Said este una bazata pe respect, incredere si pe devotament dus la extrem, atat Farzin cat si Said fiind dispusi sa se sacrifice in vederea realizarii scopului lor comun, scop pe care il veti descoperi singuri. Iubirea face si ea parte din viata lui Farzin, care imediat ce ajunge in Romania se indragosteste si face tot posibilul pentru a o cuceri pe tanara care ii suceste mintile”.pentru a se apropia cat mai mult de trasaturile fizice ale unui tanar arab, Razvan Banica a trecut prin cateva schimbari de imagine: “In etapa premergatoare inceperii filmarilor a trebuit sa-mi las barba sa creasca astfel incat personajul meu sa fie cat mai autentic. La inceput nu ma recunosteam cu barba si toata lumea se mira de noul look insa iata ca in momentul de fata, dupa terminarea filmarilor nu am renuntat la ea, cu toate ca acum este mult mai scurta”.
Telespectatorii il pot urmari pe Razvan Banica in telenovela “Iubire si onoare”, incepand de joi, 12 mai, de la 20.30, ACASA, in rolul lui Farzin, un tanar arab scolit la universitatile de prestigiu din Statele Unite ale Americii, care vine in Bucuresti cu planuri marete si scopuri precise.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu