luni, 16 mai 2011

Ştirea de la prima oră!Azi începe Acasă - "Impostoarea" - "Querida enemiga"

Ana Layevska şi Gabriel Soto trăiesc o savuroasă poveste de iubire ACASĂ, în “Impostoarea”, de azi, 16 mai, de luni până vineri de la 15.30.
Lorena (Ana Layevska) şi Sara (Carmen Becerra) au crescut împreună într-un orfelinat şi se iubesc ca două surori, deşi sunt complet diferite. Lorena visează să aibă o familie, iar ce îi place cel mai mult în viaţă este să gătească. Sara este mai materialisă, întotdeauna a vrut să scape din sărăcia în care au crescut, iar ambiţia ei nu are limite. Lorena visează să înveţe secretele bucătăriei rafinate şi se desparte de călugăriţele care au crescut-o pentru a studia gastronomia în capitală.
În aceeaşi zi, maica superioară descoperă că Sara a furat banii orfelinatului, iar atunci cînd o confruntă, are un infarct şi îşi pierde viaţa. Sara fuge împreună cu amantul şi complicele ei, Chalo (Mike Biagio), şoferul orfelinatului şi şterge urmele furînd dosarul ei şi al Lorenei din arhivele căminului. Atunci cînd le citeşte, ea află că a fost găsită la coşul de gunoi, în timp ce Lorena a fost abandonată de bunica ei, milionara Hortensia Armendariz (Maria Rubio). Primul ei impuls este să o caute pe Lorena pentru a o ajuta să-şi înfrunte bunica şi să lupte pentru drepturile ei, dar se răzgîndeşte şi se hotărăşte să îi ia locul Lorenei în familia Armendariz.
Străină de toate aceste evenimente, Lorena îşi găseşte un loc de muncă tocmai în restaurantul familiei sale, ca ajutor la bucătărie. Ea cunoaşte un tînăr medic, Alonso (Gabriel Soto), de care se îndrăgosteşte şi cu care în curînd se şi logodeşte. Sara nu se aşteaptă să se întîlnească cu Lorena în aceeaşi companie, iar prezenţa ei o scoate din minţi. Ambiţia Sarei nu are limite şi nu vrea să renunţe pînă cînd nu îi răpeşte totul Lorenei, inclusiv pe Alonso. Lorena suferă pentru prietena ei atunci cînd aceasta îi spune că Hortensia a abandonat-o.
Cînd Lorena descoperă intrigile Sarei, ea îşi dă seama că nu a cunoscut-o niciodată cu adevărat pe cea pe care o iubea ca pe o soră. Deşi suferă, ea înfruntă cu mult curaj trădările Sarei şi găseşte speranţa alături de persoana de la care se aştepta cel mai puţin să o iubească.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu