luni, 23 mai 2011

"Cougar Town", sezonul 2, în premieră şi exclusivitate la AXN

AXN, canalul de televiziune ce aparţine concernului Sony Pictures Television, care difuzează emisiuni şi seriale de divertisment general, acţiune şi aventură, va difuza în luna iunie al doilea sezon al comediei de succes Cougar town, cu Courteney Cox în rolul principal. 

Courteney Cox o interpretează pe Jules Cobb, o mamă de patruzeci de ani recent divorţată care înfruntă provocările adesea amuzante ale următorului capitol din viaţa ei, precum şi părţile mai puţin bune şi recompensele. Alături de ea în această călătorie sunt fiul ei adolescent, fostul soţ şi prietenii. Împreună, formează familia ei extinsă, disfuncţională, care ştie însă să-şi arate sprijinul, chiar dacă face asta într-un mod neaşteptat. La începutul noului sezon, Bobby se confruntă cu realitatea faptului că Jules se află într-o relaţie cu Grayson. În timpul acesta, Jules are probleme cu noua ei psihiatră, mai ales când descoperă adevărul din spatele metodelor ei.
Fanii serialului Friends vor avea o surpriză frumoasă chiar de la începutul acestui nou sezon. Jennifer Aniston apare alături de Courteney Cox în premiera sezonului 2. Aceasta o interpretează pe noua psihiatră a lui Jules faţă de care personajul lui Courteney simte o legătură instantanee asta până când descoperă tristul, dar amuzantul adevăr despre metoda ei de tratament.

Cercul de prieteni al lui Jules este format din Ellie, vecina ei şi cea mai bună prietenă, o confidentă sarcastică în care are cea mai mare încredere; Andy, soţul mediocru, dar cu o inimă mare a lui Ellie; Grayson, vecinul lui Jules, care pare a fi un partener perfect pentru ea; Laurie, colega mai tânără şi arătoasă care o încurajează să se distreze; fostul ei soţ, Bobby, şi Travis, fiul ei care de multe ori este adultul responsabil din acest grup divers dar foarte unit.
Distribuţia principală a serialului este formată din Courteney Cox, Christa Miller (Ellie), Busy Philipps (Laurie), Josh Hopkins (Grayson), Ian Gomez (Andy), Dan Byrd (Travis) şi Brian Von Holt (Bobby).
Serialul a fost creat de Bill Lawrence şi Kevin Biegel şi este produs de Coquette Productions în colaborare cu ABC Studios. Al doilea sezon a avut premiera în Statele Unite în septembrie 2010, iar primul episod a fost urmărit de peste 8 milioane de telespectatori.

Al doilea sezon al acestui serial încântător va avea premiera pe 8 iunie şi va fi difuzat, în premieră şi în exclusivitate, la AXN, în fiecare miercuri, de la ora 21:30.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu