miercuri, 25 mai 2011

Nicoleta Luciu va avea o fetiţă şi doi băieţi

Vedeta ACASA, Nicoleta Luciu, este extrem de fericita. In urma ecografiei pe care telespectatorii au putut-o vedea astazi in premiera si exclusivitate la “Povestiri adevarate”, medicul specialist i-a dezvaluit sexul tripletilor: o fetita si doi baietei frumosi si sanatosi.
 Nicoleta Luciu si iubitul ei, Zsolt Csergo, au intrat in cabinet nerabdatori si foarte emotionati, iar rezultatul ecografiei le-a adus zambetul pe buze: “Suntem amandoi foarte entuziasmati si fericiti ca o sa avem doi baieti si o minune de fetita in familie. Eram foarte curiosi sa aflam sexul micutilor si ma bucur ca am putut sa-i vedem cum se misca in burtica. Unul dintre ei parea ca ne saluta, celalalt dadea din picioruse, iar fetita statea cu manuta pe langa cap asemenea unei dive, de parca se ferea de reflectoare J”, povesteste Nicoleta Luciu.
In ceea ce-l priveste pe Zsolt, o bucurie imensa i s-a citit pe fata atunci cand medicul le-a spus ca unul dintre copii este fetita: “Sunt foarte fericit! Am vrut neaparat sa am si o fata intre trei baieti. Ea va fi cu siguranta cea mai rasfatata. Ma bucur enorm pentru toti trei si imi doresc ca ei si Nicoleta sa fie sanatosi”, declara Zsolt Csergo.
Nicoleta Luciu si-a dorit dintotdeauna sa fie inconjurata de copii, mai ales ca i-a placut atmosfera din cadrul unei familii numeroase: “Din momentul in care prietena mea, Luminita a nascut tripleti, mi-am dorit si eu foarte tare sa am o sarcina tripla. Acum putem sa ne gandim serios la numele copiilor. Avem deja numele pentru fetita, Kim si pentru unul dintre baietei, Kevin. Ne mai ramane sa ne decidem asupra inca unui nume de baiat, pentru care asteptam inca propuneri. Tot ce ne dorim acum este ca sarcina sa evolueze bine si ca micutii sa fie sanatosi”, povesteste viitoarea mamica de tripleti.
Telespectatorii o pot urmari pe Nicoleta Luciu in rolul Sorayei, o araboaica care trece, asemenea actritei, prin momentele magice ale lunilor de sarcina, in telenovela “Iubire si onoare”, ce va avea marele final joi, 23 iunie, ACASA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu