miercuri, 25 mai 2011

“Ingerii lui Charlie” vorbesc dialectul mandarin, la Pro Cinema din 6 iunie

“Ingerii lui Charlie” au invatat dialectul mandarin! Din 6 iunie, in fiecare luni si marti, de la ora 19:30, trei dintre cele mai apreciate actrite ale cinematografiei asiatice vor oferi telespectatorilor Pro Cinema un spectacol al frumusetii, dar si al artelor martiale in “Ingerii lui Charlie:Asia”.
            Regizat de Michael Mak, serialul reprezinta o versiune taiwaneza a productiei de succes a anilor ’70, cea care le-a facut celebre pe Farrah Fawcett, Jaclyn Smith si Kate Jackson.
            Annie Wu, Kelly Lin si Christy Chung sint protagonistele acestui serial, care ii va purta pe telespectatorii Pro Cinema prin locuri exotice ca Shanghai, Taipei, Hong Kong, Singapore, Kuala Lampur si Japonia.
Într-o lume plină de strălucire, trei detective superbe – Cindy (Kelly Lin), Betty (Ying Qu) si Annabelle (Annie Wu) - îşi pun la bătaie frumuseţea şi talentele în arte marţiale pentru a prinde criminali internaţionali. Înarmate cu arme de ultimă tehnologie, maşini ultimul răcnet, tehnici de arte marţiale şi o vastă gamă de deghizări, cele trei sunt cea mai mare spaimă a oricărui infractor. Sar din avioane, fac cascadorii pe mare, trec de la o deghizare la alta cu maximă uşurinţă, şi asta doar într-o zi obişnuită de muncă, pentru că ele trebuie să ducă la capăt cele mai riscante misiuni.
Kelly Lin, actrita care interpreteaza rolul lui Cindy in serialul „Ingerii lui Charlie: Asia”, a fost considerata, in 2002, „cea mai sexy femeie din Asia”, potrivit unui top realizat de revista FHM.
Pe linga abilitatile in artele martiale si talentul actoricesc, Ying Qu si Annie Wu s-au remarcat si prin frumusete, cele doua fiind si vedetele podiumului de prezentare a modei in China si Taiwan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu