luni, 23 mai 2011

"Haven", oraşul oamenilor cu puteri supranaturale, la Diva Universal!

Diva Universal îţi aduce în premieră sezonul 1 al serialului HAVEN, inspirat de romanul lui Stephen King, The Colorado Kid, despre lumea stranie a unui orăşel din Maine, un refugiu vechi pentru oamenii afectaţi de abilităţi supranaturale. Din 6 iunie, serialul poate fi urmărit în fiecare luni, de la 21:00, doua episoade.
HAVEN este un oraş aparent normal, dar de generaţii întregi el ascunde puterile neobişnuite ale localnicilor, permiţându-le să ducă vieţi normale. Asta până de curând când ceva misterios s-a schimbat în oraş, determinându-i pe oameni să reacţioneze în mod straniu şi nefamiliar.

Serialul o înfăţişează pe Audrey Parker (Emily Rose), agent FBI, care este adusă la Haven, Maine, din cauza unui caz de rutină – uciderea unui fost condamnt. Datorită numeroaselor mistere petrecute aici, Audrey alege să rămână în Haven şi să-i exploreze secretele. Ancheta o ajută să descopere că anumiţi oameni din Haven sunt supranaturali într-o manieră ce nu poate fi controlată - şi deseori se "ascund" sub privirile tuturor. 

Audrey nu este numai un inspector neînduplecat şi bine antrenat - este fermecătoare şi înţeleaptă, înzestrată cu o intuiţie unică, ea fiind singura capabilă să îi salveze pe aceşti oameni. În afară de misterele ce îi învăluie pe locuitorii cu probleme ai oraşului, Haven scoate la iveală şi adevăruri tulburătoare legate de propria istorie şi conexiunile proprii cu acest loc extraordinar.

În timp ce rezolvă problemele altora, Audrey îşi găseşte aliaţi în Haven care să o ajute pe parcurs. Unul este Nathan Wuornos (Lucas Bryant), un detectiv local care devine partenerul lui Audrey în poliţie - şi care este unul din oamenii ce suferă din cauza unui chin supranatural. Nathan este amorţit la toate senzaţiile, de la durere la o simplă atingere - sau aşa o lasă pe Audrey să creadă. Duke Crocker (Eric Balfour) este inamicul lui Nathan, un escroc ce trăieşte lucrând de ambele părţi ale legii. Şi pe parcurs vor fi mai mulţi localnici din Haven care o vor ajuta sau îi vor pune obstacole lui Audrey în călătoria ei. Oameni precum Vince şi Dave Teagues, fraţii care deţin ziarul oraşului, şi şeful Poliţiei Wuornos, tatăl lui Nathan care - similar multora din Haven - este priceput la păstrarea secretelor oraşului.
 Pe parcursul episoadelor, lupta lui Audrey de a înţelege marile mistere ale lui Haven o vor purta şi mai adânc în gaura de iepure.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu