miercuri, 11 mai 2011

Segundo Cernades din "Suflet rătăcit" s-ar săruta cu un bărbat într-o telenovelă


După ce a sedus milioane de femei în întreaga lume prin telenovelele sale şi şedinţele foto sexy, actorul din telenovela “Suflet rătăcit”, pe care telespectatorii o pot urmări ACASĂ în fiecare zi de la orele 18.30, Segundo Cernadas cucereşte şi publicul masculin.
Întrebat într-un interviu, actorul a declarat că ar accepta să se sărute cu un alt bărbat într-o telenovelă. Totuşi, Segundo ar vrea să citească foarte bine înainte scenariul, pentru a vedea dacă sărutul cu o persoană de acelaşi sex ar avea un motiv întemeiat în desfăşurarea acţiunii. “Ca să mă sărut cu un bărbat, ar trebui să citesc bine scenariul înainte”, a declarat fâstâcit actorul. Deşi este heterosexual convins şi unul dintre cei mai sexy bărbaţi din industria telenovelelor, Segundo Cernadas nu exclude posibilitatea unui sărut gay într-o telenovelă, cu condiţia ca acesta să fie justificat.
Soţia sa, actriţa Gianella Neyra a făcut deja pasul, sărutându-se cu o femeie în telenovela “LaLola”, fapt ce nu l-a deranjat deloc pe Segundo, ci din contră, o susţine  pe aceasta în tot ceea ce face.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu