marți, 10 mai 2011

“Teoria Big Bang”, in premiera, la Pro Cinema


Cind inteligenta si sex-appeal-ul se intilnesc, ia nastere o comedie exploziva – “Teoria Big Bang” (“The Big Bang Theory”), care din 23 mai va fi difuzata in premiera de Pro Cinema de luni pina joi, de la ora 21:00, demonstreaza ca explorarea tainelor universului si a celor ale dragostei sint doua activitati care nu trebuie sa se excluda.
            Creat de Chuck Lorre (“Doi barbati si jumatate”, “Cybill”) si Bill Prady (“Fetele Gilmore”, “Dharma si Greg”), “Teoria Big Bang” a cistigat premiul TCA, al criticilor de televiziune, pentru cel mai bun sitcom al anului 2009, premiul People’s Choice si a fost nominalizata la Globul de Aur, categoria “cel mai bun serial”. Jim Parsons, unul dintre protagonistii serialului, este cistigatorul premiiilor Emmy si Globul de Aur, la categoria “cel mai bun actor intr-un rol principal.
            Leonard Hofstadter (Johnny Galecki) si Sheldon Cooper (Jim Parsons) sint doi prieteni de o inteligenta sclipitoare, care ar putea sa spuna cit ai clipi absolut totul despre fizica cuantica, insa cind vine vorba despre viata de zi cu zi, pe care o duc aici, pe Pamint, cei doi barbati sint pur si simplu pierduti in cosmos.
            Universul nu are nici o taina in fata mintilor stralucite ale lui Leonard si Sheldon, insa totul devine lipsit de sens, iar genialitatea nu-I mai ajuta cu nimic in momentul cind vine vorba de relatiile cu ceilalti si in special cu femeile.
            Totul se schimba insa in momentul cind frumoasa Penny, actrita in devenire, se muta in apartamentul de vizavi. Pe Sheldon, colegul de camera al lui Leonard, nu-l deranjeaza sa-si petreaca serile in compania lui Wolowitz (Simon Helberg) si Koothrappali (Kunal Nayyar), oameni de stiinta si minti sclipitoare, ca si el. Insa Leonard descopera alaturi de Penny (Kaley Cuoco) un intreg nou univers de posibilitati, dintre care una, deloc de neglijat, este chiar dragostea.
            In toamna anului trecut, Kaley Cuoco a dezvaluit la “CBC Watch! Magazine” ca povestea de dragoste dintre ea si partenerul din serial, Johnny Galecki, a trecut si dincolo de ecran si a durat cam doi ani de la inceperea filmarilor, insa dupa aceea cei doi au ramas doar buni prieteni.
            Succesul serialului a dus si la o crestere a sumelor de bani incasate de vedetele principale – Johnny Galecki, Kaley Cuoco si Jim Parson. Daca pentru primele trei sezoane acestia au incasat 60.000 de dolari/episod, in sezonul al patrulea salariul a crescut substantial la 200.000/episod, urmind sa ajunga la 350.000 de dolari pentru un singur episod in cel de-al saptelea sezon. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu