miercuri, 25 mai 2011

Pe 4 iunie se termină "Promisiunea" la Acasă

Sambata, 4 iunie, de la 17.30, telespectatorii vor urmari finalul primei telenovele turcesti difuzata ACASA, “Promisiunea”, ce a adus pe micile ecrane frumoasa poveste de iubire dintre Menderes (Serhan Yavaş)
si Leyla (Tuba Ünsal).
Telenovela „Promisiunea” se incheie in acelasi loc in care a inceput actiunea, in sera cu flori, dar dupa multi ani si multe evenimente cutremuratoare care au schimbat viata personajelor principale, Leyla si Menderes.
In ultimul episod, telespectorii vor putea urmari ceremonia de inmormantare a lui Cihan realizata dupa obiceiurile si traditiile turcesti. Moartea lui va rascoli sentimente, va starni lacrimi, amintiri si regrete, dar in acelasi timp va pune capat unor conflicte vechi.
 De-a lunul celor 90 de episoade, telenovela „Promisiunea” le-a dezvaluit telespectatorilor o poveste cutremuratoare despre iubire si datorie, promisiuni ce schimba destine, legaturi de familie si obiceiuri stravechi inca pastrate in societatea contemporana turceasca.
„Promisiunea”, productie ce s-a mai difuzat in afara de tara de origine, in Bulgaria, Iran, Irak, Kazahstan si in tarile din Orientul Mijlociu, a fost filmata in locatii exotice din orasele turcesti Istanbul, Aydın si Şam.
In ciuda tradarilor, minciunilor, prejudecatilor, dar si barierelor impuse de familie, povestea de iubire dintre  Menderes (Serhan Yavaş) si Leyla (Tuba Ünsal) va triumfa sambata, 4 iunie, de la 17.30, in ultimul episodul al telenovelei „Promisiunea”, ACASA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu