miercuri, 25 mai 2011

"Finaluri fercite", un nou serial în exclusiviate la AXN

AXN, canalul de televiziune ce aparţine concernului Sony Pictures Television, care difuzează emisiuni şi seriale de divertisment general, acţiune şi aventură, va difuza în luna iunie, în premieră şi în exclusivitate la AXN, noul serial american, Finaluri fericite/ Happy Endings.

Finaluri fericite este o comedie nouă care examinează relaţiile în continuă schimbare dintr-un grup de prieteni apropiaţi. Nunta lui Alex şi Dave ar trebui să marcheze cea mai fericită zi din viaţa lor, dar Dave este părăsit la altar. Acum, prietenii lor, Max, Brad, Jane şi Penny se întreabă dacă vor trebui să decidă dacă să aleagă între cei doi. Sau are grupul tot ce îi trebuie ca să rămână împreună chiar şi când fiecare eveniment devine o negociere? În cele din urmă, Alex şi Dave ajung la un armistiţiu, dar despărţirea lor schimbă dinamica în grup şi complică vieţile tuturor. Sunt multe întrebări care-şi aşteaptă răspunsul, fiecare îşi pune sub semnul îndoielii orice alegere pe care o face, dar în ciuda provocărilor cu care se confruntă, cei şase sunt încrezători că prietenia lor va rezista şi că în cele din urmă îşi vor rezolva problemele.

Serialul Finaluri fericite oferă o perspectivă proaspătă şi amuzantă asupra prieteniei în accepţiune modernă şi asupra a ceea ce este dispusă o familie să facă pentru a rămâne unită.

Rolurile principale sunt interpretate de Elisha Cuthbert (Alex), Zachary Knighton (Dave), Eliza Coupe (Jane), Adam Pally (Max), Damon Wayans Jr. (Brad) şi Casey Wilson (Penny).

Elisha Cuthbert este cunoscută publicului mai ales din serialul 24, un serial premiat şi foarte apreciat atât de telespectatori cât şi de critici, în care a interpretat-o pe fiica personajului principal, jucat de Kiefer Sutherland, şi din filmul The girl next door.
Celălalt membru al cuplului care periclitează prietenia grupului de 6 prieteni, este interpretat de Zachary Knighton, pe care publicul îl va recunoaşte cu siguranţă din serialul Flash Forward: Amintiri din viitor, care a fost difuzat în exclusivitate şi la AXN.

Finaluri fericite s-a bucurat de un început promiţător în Statele Unite: primele două episoade ale serialului au avut cel mai mare rating în tronsonul lor orar, în grupul de vârstă 18-34.

Acest serial amuzant va avea premiera la AXN pe 8 iunie, la doar două luni de la premiera în SUA, şi va fi difuzat în premieră şi în exclusivitate în fiecare miercuri, de la ora 21:00

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu