vineri, 10 iunie 2011

Actriţa zilei!

Astăzi Loredana Groza împlineşte 41 de ani. Ea s-a nascut la 10 iunie 1970 in orasul Onesti, judetul Bacau si  este o cântăreaţă romana de muzica usoara.A inceput sa cante de pe la varsta de 3 anisori si a cantat pe tot parcursul scolii si a liceului.La 14 ani a participat la o preselectie televizata la un concurs de "Cantarea Romaniei" in Focsani, unde a fost remarcata de Dumitru Morosanu si Jold Kerestely, care au chemat-o la Bucuresti sa participe la "Steaua fara nume", desi avea o varsta prea frageda.
Loredana a jucat şi în seriale de televiziune de la "Lori, Dan şi tanti Mili", "Daria, iubirea mea", "Inimă de ţigan", "Regina", "State de Romania", "Aniela" şi "Moştenirea".

Marti, 14 iunie, Lori isi va lansa in cinema primul sau videoclipul 3D – “Rain, Rain”. Videoclipul “Rain, Rain” a fost regizat de francezul Julien Rocher cu care Loredan a colaborat si la videoclipul “Like A Rock Star”, iar animatia 3D este semnata de celebrul Pitof (Jean Christophe Comar), regizorul faimosului Catwoman, un maestru in industria efectelor vizuale printre operele sale numarandu-se filme precum Alien, Astérix et Obélix contre César, Delicatessen, etc.
 Locatiile filmarilor au fost cu totul speciale, filmarile avand loc in Los Angeles si in desertul Mojave. “Rain, Rain” se anunta a fi un videoclip indraznet avand in vedere ca artisti precum Madonna (Frozen) si Michael Jackson (You Are Not Alone) au filmat in acelasi décor pustiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu