miercuri, 29 iunie 2011

Kirstey Alley din "Veronica" face bani din slăbit

Kirstey Alley a slăbit din nou, iar acum face şi bani din asta. După ce ani de zile s-a tot luptat cu kilogramele, care apăreau şi dispăreau mai ceva ca proiectele ei cinematografice, actriţa din serialul „Veronica”, difuzat la Pro Cinema din 9 iulie, în fiecare sâmbătă şi duminică de la orele 16.00, se pare că a câştigat bătălia decisivă, a slăbit peste 40 de kilograme, iar acum îi ajută şi pe alţii să facă acelaşi lucru, în schimbul unei contribuţii.
Programul care a adus-o pe Kirstie Alley din nou în formă şi gata să se apuce din nou de filmări se numeşte „Organic Liaison”, iar recent actriţa a înfiinţat şi o companie cu acelaşi nume, prin care oferă programe de slăbit şi produse 100% organice, celor care se confruntă cu aceeaşi problemă. „Mă simt bine, sunt fericită, muncesc, am această companie nouă care ajută mii de oameni. Sunt fericită până peste cap!”, spune Kirstey Alley în filmul de prezentare de pe site-ul ei.
După ce a  stârnit numeroase controverse legate de greutatea ei, precum şi de o presupusă aventură cu partenerul ei de la „Dancing With The Stars”, Maksim Chmerkovski, acum Kirstey Alley face bani din slăbitul sănătos. Deşi nu a câştigat trofeul competiţiei, rezultatele sunt vizibile şi pozitive, iar actriţa a mărturisit că a slăbit 30 de kg în pregătirile pentru „Dancing With The Stars”, şi peste 10 în timpul emisiunii. Antrenamentul combinat cu o dietă bazată pe produse organice, realizată chiar de ea cu ajuorul unor oameni de ştiinţă, au adus-o în forma de altădată.
„Eram atât de disperată să slăbesc, pentru că îmi doream în principal să am mai multă energie, aşa că am lucrat cu oameni de ştiinţă şi experţi în alimentele organice. În spatele chimicalelor din alimentele care te îngraşă se ascunde o întreagă ştiinţă”, spune Kirstie Alley. „Astfel am înfiinţat compania Organic Liaison, care merge foarte bine. Oamenii ne iubesc. Încercăm să îi îndreptăm către alimentele organice. Avem tot felul de lucruri şi sfaturi pe site-ul nostru, iar dieta îţi dă multă energie. Sunt chiar foarte, foarte fericită cu ea.” Cei care doresc să slăbească asemenea lui Kirstey Alley se pot înregistra pe site, pot plăti o taxă de membru, cumpăra produsele ei şi chiar urma programul „Rescue Me”, care pentru 139 de dolari le oferă clienţilor tot ceea ce au nevoie pentru a slăbi „organic”.
Pe Kirstey Alley telespectatorii o pot urmări la Pro Cinema în serialul „Veronica”, din 9 iulie în fiecare sâmbătă şi duminică de la orele 16.00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu