luni, 20 iunie 2011

Adio Narcisa Sălbatică!Bun venit "Canan" la Antena 1

 După finalul unui sezon tumultos din Narcisa Sălbatică, în această seară la Antena 1, de la 20.20, Antena 1 vă aduce  un nou serial captivant. Vă aşteaptă o vară plină de emoţie, mister şi  pasiune, pentru că la Antena 1 debutează povestea tulburătoare a  enigmaticei CANAN!  Din 20 iunie, serialul care a cucerit Turcia vă dezvăluie destinul teribil  al unei femei puternice. CANAN a fost adoptată în copilărie de o familie bogată şi influentă, dar în adolescentă o noapte fatală i-a schimbat  viaţa. Sufletul ei curat s-a umplut de ură, iubirea ei sinceră s-a  transformat în răzbunare.  S-a întors mai puternică, mai frumoasă, mai educătoare. Şi are în minte  un singur scop: vrea să-i facă să plătească pentru greşelile trecutului...  În această vară, urmăriţi o poveste fascinantă, în care dragostea şi  răzbunarea vă vor ţine cu sufletul la gură în fiecare seară, de luni până  joi!  Nu rataţi prima întâlnire cu CANAN  - luni, 20 iunie, de la 21:45, la  Antena 1!

 An de producţie: Turcia 2011
Genul: drama
Cu: Gamze Ozcelik Pektaş, Erdinc Gulener, Semsi Inkaya, Neriman Ugur, Deniz Bolişik
Când era doar o copilă, Canan a fost adoptată de o familie foarte înstărită: Karahan. Atunci când doamna Renknaz Karahan o vede într-un sat foarte sărac pe Canan, o ia acasă pentru a-i ţine companie fiicei ei bolnave. Deşi despărţirea de mama ei este dureroasă pentru Canan, afecţiunea şi dragostea din partea noii familii îi vindecă suferinţa şi micuţa are o copilărie fericită.
Câţiva ani mai târziu, adolescenta Canan  a devenit atât de frumoasă încât Selim – nepotul lui Renknaz – se îndrăgosteşte cu uşurinţă de ea. Familia şi prietenii sunt convinşi că cei doi îndrăgostiţi se vor căsători. Dar soarta lui Canan ia o turnură neaşteptată atunci când familia pe care o îndrăgea o umileşte şi o alungă din casă. Disperată, Canan este nevoită să se căsătorească cu un bărbat pe care nu-l iubeşte. După o viaţă zbuciumată, Canan se întoarce în casa Karahan, uimindu-i pe toţi prin frumuseţe, putere şi bogăţie. Dar revenirea lui Canan nu este întâmplătoare, ea vrea să-i facă să plătească pe toţi cei care au facut-o să sufere în trecut.

2 comentarii:

  1. Buna stiti cumva cine canta si cum se numeste melodia de la sfarsitul serialului Canan?
    multumesc
    Alex

    RăspundețiȘtergere
  2. GÜLAY -Yağmurun Kaderi

    RăspundețiȘtergere