luni, 20 iunie 2011

"Narcisa sălbatică" final de sezon plin de tensiune

Narcisa sălbatică, cel mai frumos basm al timpurilor noastre, a ajuns la finalul celui de-al doilea sezon. Tensiunea şi intriga îşi vor da întâlnire în ultimul episod din acest sezon, un final absolut neaşteptat, care a surprins până şi echipa de actori. După un sezon în care Narcisa sălbatică s-a situat în topul preferinţelor telespectatorilor, destinele personajelor atât de îndrăgite se decid în această seară de la 20:20 la Antena 1.
Cu o intrigă şi personaje spectaculoase, ce a reunit nume importante precum Draga Olteanu Matei, Magda Catone, Gabriel Dutu, Andrei Aradits, Serban Ionescu sau Ion Haiduc şi tinere talente precum Alina Puşcaş sau Vladimir Drăghia, Narcisa sălbatică le-a indus telespectatorilor săi plăcerea de a descoperi adevăratele valori umane, dragostea sinceră dar şi tensiunea unor relaţii imposibile.
Telenovela al cărei scenariu a fost coordonat de celebrul actor şi scenarist argentinian,  Gabriel Corrado, a adus în faţa publicului o imagine a vieţii reale, a cărei magie vine chiar din spectaculoasa forţă a destinului, care şi-a pus îndată amprenta pe vieţile protagoniştilor, făcându-i martori la întâmplări incredibile, transformări şi răsturnări impresionante de situaţie.
După un sezon întreg în care îndrăgita telenovelă Narcisa sălbatică a adus în faţa televizorului un numar foarte mari de telespectatori,  consolidându-şi pe zi ce trece poziţia de lider în topul serialelor româneşti, telenovela a ajuns la final pe prima treaptă a clasamentului serialelor difuzate în România indiferent de ţara de origine.
Nu rataţi în această seară, la Antena 1, de la 20:20 ultimul episod al telenovelei Narcisa sălbatică din  acest sezon, un episod în care tensiunea şi intriga vor dezvălui în cele din urmă destinul personajelor, iar multe întrebări îşi vor găsi răspunsul mult aşteptat.   
Autenticitatea poveştii pe care Narcisa şi celelalte personaje o trăiesc este elemental cheie al telenovelei difuzate de Antena 1. Întâmplările şi emotiile prin care trec  personajele, încercările la care sunt supuşi pot face parte din viaţa oricărui telespectator pentru că Narcisa Sălbatică este o poveste care se petrece în România, cu oameni obişnuiţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu