marți, 28 iunie 2011

Escrocii vin în iulie la AXN

AXN, canalul de televiziune ce aparţine de Sony Pictures Television, dă lovitura în luna iulie cu cinci infractori geniali şi stilaţi, care întorc Londra cu susu-n jos. Escrocii profesionişti îi ajută pe cei săraci şi îi păcălesc pe cei fără principiu din clasa bogătaşă a oraşului. Criminali cu conştiinţă, care se joacă cu încrederea, infractorii sunt uşor de îndrăgit şi evocă isteţimea si căldura din Ocean’s Eleven. Escrocheria a început!
Această dramă isteaţă şi cu stil vine de la producătorii serialului Spooks şi renumitul scenarist Tony Jordan. Hustle/Escrocii, un amestec de acţiune, umor şi intrigi, urmăreşte vieţile unei bande de infractori profesionişti care sunt liberi prin Londra. Toţi sunt specialişti când este vorba de trişat la jocurile de noroc şi vor să ia bani de la cei bogaţi. Motto-ul lor pare să fie “Nu poţi să păcăleşti un om onest”, aşa că pe cei săraci şi umili îi lasă în pace sau chiar îi ajută, însă nu ezită să-şi pună în aplicare tehnicile când vine vorba de membrii unor familii bogate care sunt implicaţi în activităţi ilegale sau sunt pur şi simplu avari, egoişti sau au obsesii ciudate.
Fiecare episod cuprinde o intrigă principală şi alte intrigi secundare. Infracţiunile care durează mai mult sunt de obicei puse la cale de Michael “Mickey Brics” Stone (interpretat de actorul Adrian Lester), care este liderul bandei şi are isteţimea şi temperamentul de care este nevoie pentru a plănui toate aceste escrocherii complicate. Pe de altă parte, Danny Blue (Mark Warren) este tânăr, entuziast şi nou în bandă. El este nerăbdător să înveţe tot ce e de învăţat şi comite “infracţiunile scurte” spontan, iar nu de puţine ori salvează întreaga operaţiune cu ideile lui extravagante. Echilibrul dintre Mickey şi Danny este oferit de escrocul veteran Albert Stroller (actorul nominalizat la Oscar, Robert Vughn), care a devenit escroc după ce magazinul lui modest de pantofi a fost distrus de o companie fără scrupule.
Jane Featherstone, producătorul executiv al serialului a declarat că “în primul rând, am vrut să facem ceva care avea energie, vervă, stil şi valoarea de divertisment oferită de serialele sau filmele americane cu infractori, precum Ocean’s Eleven. De asemenea, am vrut să adăugăm căldura vieţii de zi cu zi, astfel încât scenaristul nostru Tony Jordan s-a inspirat si din lumea care ne înconjoară. A ales ţinte cu care avea mici probleme, precum bănci sau afaceri importante.”
Hustle are o bază mare de fani înfocaţi în Marea Britanie şi în Statele Unite ale Americii. “Anglia dă lovitura cu Hustle/Escrocii”, este comentariul unui blogger american. “Te uiţi la primul episod şi gata, eşti prins. Muzică bună, crime inteligente, stil şi fete frumoase. Credeţi-mă, o să vă placă serialul”.
În primul episod, “Infracţiunea a început”, Mickey Brics se întoarce în Londra după o escrocherie eşuată în Sydney. El vrea să se retragă şi adună vechea gaşcă ca să-i înveţe ultimul lui truc. Atenţie! Escrocii va păcăli şi telespectatorii!
Serialul va fi difuzat la AXN din 12 iulie, în fiecare marţi, de la ora 22:00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu