joi, 30 iunie 2011

"Lacrimi de iubire" din nou Acasă


Din 16 iulie, ACASA readuce pe micile ecrane o poveste de succes pe care telespectatorii si-au dorit sa o revada, “Lacrimi de iubire”, a doua telenovela romaneasca, ce se va difuza in fiecare zi, de la 18.30. Sambata, 16 iulie, si duminica, 17 iulie, de la 18.30, cei din fata micilor ecrane vor putea urmari cate doua episoade din telenovela “Lacrimi de iubire”.
Filmarile pentru “Lacrimi de iubire”, productie ce a inregistrat audiente uriase, i-au purtat pe actori prin cele mai importante oraşe ale ţarii, la malul Marii Negre, în Delta Dunarii, la Castelul Bran si in studiorile MediaPro din Buftea, de asemenea s-au filmat secvente spectaculoase in elicoptere sau pe yahturi.
Familia Varlam se numără printre cele mai bogate familii din România, mai ales că Grigore Varlam (Bebe Cotimanis), capul familiei, este un om de afaceri care a creat un adevărat imperiu. El este recăsătorit cu Simona (Carmen Tănase), care şi-a împlinit astfel visul de a trăi în confort, într-o vilă luxoasă. Mihai (Lucian Viziru), fiul Simonei din prima căsătorie este un băiat timid, cu principii solide, care tocmai se întoarce de la o specializare din străinătate. Caracterul lui liniştit nu-l ajută să-şi înfrunte părinţii în probleme sentimentale, mai ales că aceştia doresc foarte mult să-l însoare cu Sonia (Nicoleta Luciu) care provine dintr-o familie cu multe relaţii şi putere.
Problemele familiei Varlam abia încep, mai ales din cauza lui Nicole (Mihaela Bărluţiu), fiica lui Grigore şi sora vitregă a lui Mihai, o fată foarte frumoasă, dar răsfăţată, crescută în lux şi obişnuită să obţină tot ceea ce îşi propune.
Într-o zi, Varlam cumpără un imobil şi, pentru a evacua şi singura familie rămasă, îi oferă Elenei Savu (Rodica Negrea) o slujbă de bucătăreasă la el în casă. Femeia se mută aici împreună cu copiii ei, Maia (Nicole Gheorghiu), elevă în clasa a 12-a, şi Ionuţ (Alexandru Barba), elev în clasa a doua.
Andrei Popa (Dan Bordeianu) este student la Teatru, un tânăr talentat, cu personalitate puternică, ce îşi adoră mama, pe Angela (Cezara Dafinescu) cu care locuieşte. Ei se descurcă destul de bine, chiar dacă Anghel (Gheorghe Visu), tatăl lui Andrei, şi-a părăsit familia.
Andrei o curtează pe Nicole, însă Grigore nu-l consideră un candidat potrivit la mâna fiicei lui. Alexandra (Adela Popescu) este şi ea studentă, locuieşte la Cluj, mai ales din cauza Amaliei (Elvira Deatcu), noua soţie a tatălui ei, care a reuşit să pună mâna pe afacerile familiei. Acesta reprezintă doar începutul unei poveşti complexe, în care pasiunile şi interesele se înfruntă puternic.
Va învinge iubirea, îi va ajuta ea pe eroi să biruie, având de partea lor dreptatea, adevărul, onoarea? Fiecare din ei va afla răspunsul după ce vor trece prin experienţe de viaţă care lasă urme. Doar cei puternici rezistă şi, de multe ori, iubirea te face puternic. Nu însă întotdeauna..
Film serial: Lacrimi de iubire
Producţie: 2005 - 2006
Regia: Iura Luncaşu, Bogdan Dumitrescu
Cu: Adela Popescu, Dan Bordeianu, Nicole Gheorghiu, Lucian Viziru, Constantin Cotimanis, Carmen Tănase, Mihaela Bărluţiu, Elvira Deatcu, Rodica Negrea, Ioana Ginghină, Cezara Dafinescu, Gheorghe Visu, Sebastian Papaiani, Nicoleta Luciu, Adrian Ştefan, Alexandru Barba, Hogaş Cristian, Andrei Aradis, Gelu Niţu, Carmen Ionescu, Augustin Viziru, Octavian Strunilă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu