luni, 27 iunie 2011

Ştirea de la prima oră! La TVR 1 începe maratonul "Anatomia lui Grey"

TVR 1 face o bucurie fanilor serialului Anatomia lui Grey: începând de azi, 27 iunie, în fiecare seară de luni, marţi, miercuri, joi, de la ora 23.00 şi duminică, de la ora 24.00, TVR 1 difuzează în reluare, pe parcursul întregii veri, toate cele şase serii transmise până acum ale celebrului şi ultrapremiatului serial. Maratonul Anatomia lui Grey va însemna câte două episoade în fiecare seară, timp in care telespectatorii vor fi martorii poveştilor de viaţă ale medicilor de la Spitalul Seattle Grace.
Serialul este câştigătorul a nu mai puţin de 37 de premii internaţionale, dintre care două Globuri de Aur: în 2006, Sandra Oh (interpreta Cristinei Yang) - cea mai bună actriţă în rol secundar într-un serial de televiziune, iar în 2007 - pentru cel mai bun serial de televiziune. Actorii din rolurile principale, dar şi serialul în sine au mai obţinut alte 95 de nominalizări (Emmy, Globul de Aur) de la momentul când serialul american a început să ruleze pe micile ecrane (anul 2005). În prezent, pagina fanilor serialului Anatomia lui Grey de pe Facebook a ajuns la impresionantul număr 10.000.000 de fani.
Doctorii de la Spitalul Seattle Grace au de-a face cu viaţa şi moartea în fiecare zi, motiv pentru care îşi regăsesc sprijinul în prietenia care îi leagă, iar uneori merg cu poveştile chiar mai departe decât ceea ce înseamnă doar prietenia. Împreună, ei descoperă că nici medicina, nici relaţiile care îi leagă nu pot fi tranşate în alb şi negru. Viaţa reală se vede, se trăieşte doar în nuanţe de gri.
Din distribuţia serialului Anatomia lui Grey fac parte: Ellen Pompeo (alias Meredith Grey), Patrick Dempsey (în rolul lui Derek Shepherd), Sandra Oh (care o interpretează pe Cristina Yang), Katherine Heigl (în rolul lui Isobel "Izzie" Stevens), Justin Chambers, interpretul lui Alex Karev, Chandra Wilson (alias Miranda Bailey), James Pickens Jr. (în rolul lui Richard Webber), Sara Ramirez (joacă rolul lui Callie Torres), Eric Dane (în rolul lui Mark Sloan), Chyler Leigh (o interpretează Lexie Grey) şi Kevin McKidd (pentru rolul Owen Hunt).
TVR 1 a difuzat primele şase serii ale producţiei Anatomia lui Grey începând cu ianuarie 2007. TVR 1 a transmis primele două serii din Anatomia lui Grey (cuprinzând 36 de episoade în total) din ianuarie până în septembrie 2007. Cele 25 de episoade ale seriei trei s-au difuzat la TVR 1 din ianuarie până în august 2008. Sezonul patru al serialului (17 episoade) a putut fi urmărit la TVR 1 în perioada octombrie 2008 – februarie 2009. Cea de-a cincea serie (23 de episoade) a fost vizionată la TVR 1 din septembrie 2009 până în februarie 2010. Seria a şasea a serialului Anatomia lui Grey   s-a difuzat din 15 noiembrie 2010 până în 25 aprilie 2011.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu