luni, 20 iunie 2011

Denis Ştefan a fost în vacanţă la Mănăstirile din Bucovina şi Santorini

Denis Stefan, interpretul lui Rashid in telenovela “Iubire si onoare”, care va avea marele final vineri, 24 iunie, de la 20.30, ACASA s-a bucurat, alaturi de sotia lui, de soare, plaja, mare, dar a vizitat si manastirile din nordul Moldovei.Vacanta noastra a inceput cu o saptamana pe insula Santorini, a fost pentru prima oara cand am mers in Grecia si pentru prima data cand ne-am petrecut vacanta pe o insula. Santorini este un loc superb, am inchiriat o masina si am vizitat capitala insulei, Fira, apoi am privit apusul de soare de pe faleza orasului Oia. Se spune ca aici poate fi vazut cel mai frumos apus de soare din lume si cred ca asa este pentru ca intreaga faleza era plina de turisti catarati pe acoperisurile caselor, gata sa prinda ultimele raze ale soarelui. Orasul Oia este de o frumusteste parte, mi-a placut cel mai mult aceasta zona unde simti ca totul a fost construit de catre localnici pentru localnici si nu neaparat pentru turisti”, spune Denis.
In vacanta de o saptamana petrecuta alaturi de sotie,  Denis nu a ratat nimic din obiectivele turistice locale, a gustat din bunatatile preparate de greci si s-a intors acasa cu 4 kilograme in plus.Ne-am plimbat cu vaporasul, am urcat pana la vulcanul inca activ de pe insula si am inotat pana la celebrele izvoare termale aflate intr-unul din golfulete. In Santorini am mancat cele mai bune fructe de mare din viata mea, intr-un mic restaurant pescaresc din portul insulei Tirasia. Am fost “nevoiti” sa luam masa aproape in fiecare seara la 2 restaurante grecesti unde serveau romani cu care, bineinteles,  ne-am imprietenit”, povesteste actorul din telenovela “Iubire si onoare”.
Pasionat de cai Denis a cautat pe intreaga insula un loc unde sa calareasca, dar nu a gasit. “N-am gasit cai in periplul meu grecesc, pe insula Santorini, dar m-am amuzat vazand ca turistii folosesc magari dresati special pentru ascensiunea in diferite puncte ale insule.”
Intors in tara Denis Stefan a plecat in Bucovina, intr-un periplu la manastirile din zona. Alaturi de sotia lui, actorul din “Iubire si onoare” telenovela care are ultimul episod vineri, 24 iunie, de la 20.30, ACASA, a imbinat utilul cu placutul si a vizitat si o herghelie de cai. “Vreau sa-mi cumpar inca un cal si am fost la herghelia Radauti unde am vazut cateva exemplare frumoase de Shaghya arab. Apoi am pornit intr-un periplu la manastirile din Bucovina: Putna, Sucevita, Moldovita,Voronet. Am trait si o experienta inedita, noaptea, la Sucevita cand toata manastirea era iluminata ca ziua, dar nu lumina artificiala ci de lumina lunii care rasare din spatele manastirii”, povesteste Denis.
Actorul Denis Stefan poate fi urmarit in rolul doctorului Rashid, in ultimele episoade ale telenovelei “Iubire si onoare”, productie care are marele final vineri, de la 20.30, ACASA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu