marți, 21 iunie 2011

Sore face parte din "La-La Band"

La 10 ani o imita pe Natalia Oreiro si castiga locul III la concursul “Ploaia stelutelor”, la 11 ani, facea pentru prima data, parte dintr-o trupa, Dolly, alaturi de care lansa melodiile: “In Weekend”, “Hei, Tarzan Tarzan”, “Am capul in nori”, “Draga Johnny”, iar la 22 de ani Sore semneaza un contract cu MediaPro Music din postura de membra a “La-La Band”, trupa acestei veri.

Cariera muzicala a lui Sore este una bogata, la 17 ani a participat la emisiunea “Faimosii” - My band, by Marius Moga & Catalin Maruta, unde au remarcat-o producatorii de la Play&Win (cei care compun pentru Inna) si au format trupa Crazy Win, alaturi de care a lansat piesa “Beautiful Lover” in 2009. Apoi vocea ei a propulsat-o pe scena, alaturi de Cici de la Sistem, intr-un proiect de cover-uri interpretate live in toata tara.

 Din aceasta vara, Sore a inceput un nou proiect muzical, alaturi de MediaPro Music, “La-La Band” in care s-a implicat trup si suflet: "Intre mine si colegii din ”La-La Band” s-a creat imediat o legatura puternica pentru ca toti impartasim acelasi vis: sa impunem pe piata muzicala un stil pop-rock teenage si sa ridicam stadioane in picioare, toti cu aceeasi pasiune: muzica!", marturiseste cantareata.

Pentru Sore contractul incheiat cu MediaPro Music este o garantie a succesului si inceputul unei lungi cariere alaturi de colegii ei de trupa. "La-La Band inseamna pentru mine o familie si, desi sunt un artist solo, nicaieri nu e mai bine decat intr-o trupa unde fiecare e diferit si se exprima in felul propriu fiind sustinut de colegi. O colaborare buna inseamna succes", spune Sore.

Cei care vor sa ii cunoasca mai bine sunt invitati sa acceseze  blogul trupei http://lalaband.blogspot.com/ unde vor gasi mai multe informatii despre membrii ei. Pana la momentul semnarii contractului cu MediaPro Music acest blog avea 20000 de vizualizari.

Puteti asculta piesa “Stage Of Joy” semnata La-La Band accesand link-ul urmator: http://www.youtube.com/watch?v=zs0uK1adb_c

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu