duminică, 26 iunie 2011

Anahi şi Carlos Ponce împreună?


Nici nu a început bine filmările pentru telenovela ‘Dos Hogares’ şi zvonurile cum că între cei doi protagonişti – Anahi şi Carlos Ponce – ar exista ceva mai mult decât o relaţie strict profesională au apărut, cu toate că Ponce are iubită (Ximena Duque). Se spune că în timpul filmărilor din Acapulco pentru promo-urile producţiei cei doi ar fi stat împreună într-o casă împrumutată de un om de afaceri.
Întrebată ce părere are despre aceste bârfe, Ximena a eliminat orice posibilitate declarând că în ciuda chimiei dintre iubitul său şi Anahi pe micile ecrane, relaţia sa cu Ponce este una solidă şi că nu poate fi vorba de aşa ceva, mai ales că ambii sunt actori de telenovele şi ştiu cum să separe viaţa personală de cea profesională.
Până una alta zvonurile rămân doar zvonuri şi nimic mai mult, însă ceea ce este sigur este că luni, 27 iunie, va avea loc premierea Dos Hogares, la ora 21:00 (ora Mexicului | ora 05:00 în România – 28 iunie ) pe ‘El canal de las estrellas’ având în prim-plan un triunghi amoros format de Carlos Ponce, Anahi şi Sergio Goyri, telenovelă pe care sperăm că în curând o vom putea viziona şi în România.
Sursa:  Anahi Rocks Rumania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu