miercuri, 29 iunie 2011

Cristina Ciobănaşu din "Iubire şi onoare" cântă în La La Band

Dupa ce i-a impresionat pe telespectatori cu performantele ei actoricesti din telenovelele “Ingerasii”, “Aniela” si “Iubire si onoare” Cristina Ciobanasu debuteaza in muzica din postura de componenta a “La-La Band”, cel mai recent proiect MediaPro Music.

Eleva la liceul Dinu Lipatti, Cristina Ciobanasu si-a impresionat colegii si profesorii cu vocea ei. Se declara fan Adele - a facut o pasiune pentru piesa “Someone Like You”- ii e frica de tunete si fulgere iar cel mai tare job i se pare a fi actoria. Micuta actrita cu ochii albastri iubeste muzica si este indragostita de proiectul “La-La Band”. ”Iubire si Onoare” a fost un proiect cu totul si cu totul diferit de ce facusem inainte. Mi-a fost mai usor sa ma despart de Noor pentru ca acum fac parte din proiectul “La-La Band” si am sansa sa indeplinesc un alt vis. In afara de faptul ca am legat prietenii stranse cu membrii trupei, ideea de a canta ma face fericita”, marturiseste Cristina.

Pentru Cristina dragostea pentru muzica a venit din copilarie iar faptul ca face parte dintr-o trupa este un vis devenit realitate. “Nici nu vorbeam bine cand am inceput sa cant. Imi place sa ascult Adele, Katie Melua, Jason Mraz (ma relaxeaza). Iar pentru putina nebunie de week-end: Queen, Nirvana, Black Eyed Peas.”

Cei care vor sa ii cunoasca mai bine sunt invitati sa acceseze  blogul trupei http://lalaband.blogspot.com/ unde vor gasi mai multe informatii despre membrii ei.

Puteti asculta piesa “Stage Of Joy” semnata La-La Band accesand link-ul urmator: http://www.youtube.com/watch?v=zs0uK1adb_c.

Un comentariu:

  1. FAINA POZA MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAA PUP

    RăspundețiȘtergere