luni, 20 iunie 2011

Dorian Popa - din "La-La Band" - sexy şi îndrăgostit de muzică


Dorian Popa este sex simbol-ul trupei si este indragostit pana peste cap de…de muzica.  A demonstrat de mic ca are aptitudini artistice urmand clasele I-IV la sectia Arte, dar 10 ani mai tarziu si-a schimbat optiunea si a ajuns sa lucreze intr-o…banca. Student la ASE in anul 3, Dorian se specializeaza in contabilitate si crede ca cel mai tare job este cel de broker pe Wall Street. Pana ajunge insa la New York, Dorian Popa este decis sa cucereasca, alaturi de colegii sai de trupa, Romania si apoi Europa. Dragostea pentru muzica vine din copilarie cand asculta, acasa, muzica pe care i-o canta mama lui.

Din dragoste pentru sound si beat-uri pop rock,  Dorian s-a alaturat membrilor “La-La Band” intr-un proiect muzical inedit pentru Romania. “Este un proiect ambitios si sunt foarte fericit si mandru sa fac parte din el. Iubesc muzica, imi iubesc colegii de trupa si sunt convins ca sound-ul nostru ii va cuceri pe cei care ne vor asculta”, marturiseste cel mai sexy membru al trupei “La-La Band”.

Atent la aspectul sau fizic, Dorian petrece ore bune in sala de fitness, are tatuate pe spate  2 cuvinte ce semnifica puterea si credinta si ii place sa cante in…baie. “Sunt o fire foarte spontana si dezinvolta, omul momentului si incearc mereu sa transform orice intamplare in ceva constructiv. Nu ma doboara niciun obstacol, sunt mereu cu zambetul pe buze si daca prin vreo minune am o stare mai proasta imi revin imediat fredonand o melodie”, povesteste Dorian.

 Mare fan al lui Ne-Yo sau Usher, Dorian spune ca are noroc de o mostenire genetica buna.” E clar mostenire de la mama vocea, si poate si de la bunici pentru ca nu am lucrat neaparat in aceasta directie. Imi place sa cant si am grija de mine. Tin un regim alimentar foarte bine calculat fiindca eu cred ca si un corp sanatos te ajuta in interpretare.” Alaturi de ceilalti 18 colegi ai sai Dorian Popa vrea sa transforme “La-La Band “ intr-un fenomen national iar “Stage of Joy”, primul single al trupei sa devina un hit.

Cei care vor sa ii cunoasca mai bine si sa asculte single-ul “Stage Of Joy” sunt invitati sa acceseze  blogul trupei http://lalaband.blogspot.com/ unde vor gasi mai multe informatii despre membrii ei. Pana la momentul semnarii contractului cu MediaPro Music acest blog avea 20000 de vizualizari.

2 comentarii: