vineri, 24 iunie 2011

Ştirea de la prima oră! Azi se termină "Iubire şi onoare"

Dupa noua luni de filmari, mii de secvente trase si zece luni de difuzare, telenovela “ Iubire si onoare” ajunge la final.Vineri 24 iune, de la 20.30, ACASA, telespectatorii isi vor lua “la revedere” de la personajele lor favorite fie ca se numesc Amir, Ilinca, Sarpe, Carmen sau Oxana.
 Marele final al productiei care i-a cucerit pe telespectatorii ACASA cu exotismul locatiilor, actiunea alerta si personajele inedite este pe masura intregii productii. Rasturnarile de situatii, iesirea unor personaje din situatii  din care par a nu avea scapare, dar si implinirea unei povesti fascinante de dragoste ii vor tine in fata micului ecran pe telespectatori.
Pentru actori momentul este unul dureros pentru ca va trebui sa-si ia “la revedere” de la personajele pe care le-au interpretat zi de zi, ora de ora, timp de 9 luni de zile, fie vara, fie iarna.
 Filmata in Egipt, Turcia si Romania telenovela “Iubire si onoare” a fost rodul muncii unei intregi echipe formata din  aproape 200             de persoane: actori, producatori, membrii ai echipei tehnice. Toti si-au dedicat sute  de ore din viata pentru ca telespectatorii sa poata trai clipe minunate alaturi de personajele favorite si sa se lase purtati intr-o lume exotica.
La momentul marelui final actorii isi amintesc cu drag de clipele petrecute alaturi de personajele carora le-au dat viata, persoanje care vor avea parte de un final…spectaculos. “Soarta personajelor este total imprevizibila. Personal, imi sunt simpatice anumite personaje negative si mi-e mila de soarta lor”, adauga intepretul lui Amir, Radu Valcan.
Aflat la prima experienta pe platourile de filmare Radu stie exact ce-i lipseste acum, dupa terminarea filmarilor. ”Imi formasem obiceiuri care ma binedispuneau dimineata, cafeaua in drum spre Buftea, perioada in care am filmat cu gasca de Dorobanti pentru ca era o atmosfera incredibila pe platouri. Acum, spre final, am avut niste secvente cu Razvan in care ne-am distrat copios.”
Si pentru Madalina Draghici, “Iubire si onoare” a insemnat debutul in televiziune, debut facut cu dreptul. “Au fost multe sfaturi primite, intelepte si utile, dintre care 50% proveneau din partea lui Iura Luncasu! Stiu ca imi revenea in minte in permanenta unul anume "" Nu da mai mult decat ai! Nu-mi arata mie ca te doare daca pe tine de fapt nu te doare, nu rade in hohote daca tu simti doar sa zambesti, nu te face ca plangi, daca nu-ti vine!"
          Timp de aproximativ o luna si jumatate telenovela “Iubire si onoare” s-a filmat pe malul Marii Egee, in statiunea turceasca de lux Bodrum. Pe langa lungile ore de filmare actorii au avut parte si de momente de relaxare. “Fiecare zi petrecuta pe platou a fost deosebita, dar cea mai frumoasa perioada a fost cea din Turcia. Toata echipa era zi de zi impreuna, 24/24. Imi amintesc de clipele petrecute la o cafea, dimineata, pe malul marii. Era atata liniste”, povesteste Radu Valcan. “Iar secventele filmate la 5 dimineata in piscina cu apa rece sau scenele de dragoste filmate printre maracini nu le vom uita, cu siguranta”, spune amuzata interpreta Ilincai, Madalina Draghici.
Si, cum deseori viata bate filmul pe langa istoria personajelor pe  care le-au interpretat actorii din telenovela “Iubire si onoare” au trait momente emotionante chiar in timpul filmarilor.
Razvan Fodor a devenit tatic, sotia lui, Irina aducand pe lume o fetita, Nicoleta Luciu a ramas insarcinata cu tripleti in ultimele saptamani de filmare, Adela Popescu si Radu Valcan au inceput o frumoasa poveste de dragoste nascuta chiar pe platourile de filmare din Buftea.
Vineri, 24 iunie, de la 20.30, telespectatorii ACASA vor privi finalul emotionant al frumoasei povesti de dragoste dintre Amir (Radu Valcan) si Ilinca (Madalina Draghici).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu