marți, 12 octombrie 2010

Adi Nartea din nou coleg cu Sorana


Dupa aparitia din “Fast Food”, sitcom-ul difuzat acum cativa ani de Antena 1 si una dintre editiile speciale de la “Inelul cu diamant”(Euforia TV), Adi Nartea si Sorana Mohamad s-au intalnit din nou pe platourile de filmare. Adi are acum propria emisiune la Euforia TV, “Barbati pe banda rulanta”, unde Sorana a participat impreuna cu alte patru vedete la filmarea unei editii speciale.
Selena, Alina Crisan, Lora (Wassabi), Sorana si Cosmina Pasarin au fost puse in fata mai multor “barbati pe banda rulanta”, doar sa-si aleaga barbatul ideal. Zeci de barbati obisnuiti, au avut la dispozitie 1 minut sa le impresioneze pe vedete astfel incat sa obtina o intalnire cu ele. Fetele s-au distrat copios la filmari, mai ales ca au pus un pariu cu Adi Nartea ca daca nu isi aleg fiecare barbati pana la sfarsitul editiei, acesta va face un numar de streaptease pentru ele.
Sorana: “Ne-am distrat de minune, ne-am amuzat teribil. Ne-am simtit libere in fata camerelor, ne-am simtit cucerite, iar miza cu numarul de streaptease a fost tare motivanta. Formatul <Barbati pe banda rulanta> este foarte dragut si ne-a facut placere sa filmam editia speciala cu vedete.
Daca vreti sa aflati detalii si mai picante despre tentativa vedetelor, miercuri seara de la ora 20:00 la Euforia TV, “Barbati pe banda rulanta”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu