marți, 12 octombrie 2010

Radu Valcan şi Mădălina Drăghici au filmat scene de dragoste în apă

Radu Valcan si Madalina Draghici fac dragoste sub apa, in piscina, la rasaritul soarelui, in episodul de miercuri, 13 octombrie, al telenovelei “Iubire si onoare”, care se difuzeaza de la 20.30, ACASA.
La filmarile ce au avut loc in Turcia in luna mai, Radu Valcan si Madalina Draghici au filmat o secventa de dragoste plina de romantism si pasiune in piscina, la primele ore ale diminetii: “Scena de dragoste s-a filmat in Bodrum intr-o dimineata la ora 5. Afara era cumplit de frig iar apa era rece. Am incercat sarutul “sub apa”. La “Actiune!” trebuia sa ne scufundam si sa ne sarutam. Am incercat de mai multe ori pana sa ne iasa, dar a fost o secventa amuzanta”, spune Madalina Draghici.

Dupa cateva evenimente neplacute pe care le-a trait la recenta ei sosire in Emiratul Beled el Noor, Ilinca (Madalina Draghici) incearca sa se adapteze legilor locale musulmane si imbraca hainele pe care le poarta femeile araboaice atunci cand iese in oras alaturi de Amir. Cei doi indragostiti se plimba pe stradutele pline de flori, alearga, se imbratiseaza si se bucura de fiecare moment petrecut impreuna:  “Aproape o zi intreaga am filmat secventele cu plimbarea in Bodrum. Ne-am amuzat cu totii la incercarile esuate ale Ilincai de a bea un suc, de manca sau de a saruta cu burka pe fata. Totusi a fost greu sa stai cu acele haine lungi cand afara erau 40 de grade. Intr-o pauza de filmare, Radu si cu mine, imbracati in hainele arabesti, am mers la o cafenea”, povesteste vedeta ACASA.
          Tot in episodul de miercuri telespectatorii pot vedea imagini inedite cu Oxana (Diana Dumitrescu) in timp ce face scufundari in Marea Egee si imagini spectaculoase cu pesti multicolori si flora subacvatica. Diana Dumitrescu, posesoare a unui brevet de scufundari, a fost foarte incantata la filmarea acestor secvente: “Brevetul de scuba diving il am de 3 ani iar pe parcursul acestor ani am tot facut cursuri. Prima data am facut acest curs cu Ducu. Eu sunt acum “Advanced Open Water Diver Nitrox Level” iar el este “Dive Master”, brevet pe care si l-a luat in Turcia. Am vazut locuri foarte frumoase, nave scufundate, un cargo de armata iar sotul meu a vazut si o masina scufundata. Toate secventele  filmate sub apa pentru telenovela sunt filmate de Ducu”, povesteste frumoasa actrita.
          Miercuri, de la ora 17.30 in cadrul emisiunii “Povestiri adevarate”, telespectatorii ACASA vor putea vedea imagini de making of din Turcia atat de la filmarea secventei de dragoste din piscina cat si cele cu protagonistii de pe stradutele din Bodrum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu