luni, 11 octombrie 2010

Octavian Strunila din Mostenirea cu fiica la teatru

Octavian Strunila, interpretul lui Stivenu in serialul “Mostenirea”, difuzat de ProTV de luni pana joi de la ora 22:15, si-a initit fiica de numai 11 luni in viata artistica. Actorul a dus-o pe Eca (n.r fetita lui) pentru prima oara la teatru, la o piesa pentru copii pusa in scena de o companie poloneza. “Am aflat de acest spectacol de teatru pentru copii cu varste cuprinse intre 0 si 4 ani si mi-am zis ca e o idee buna sa  merg si cu Eca. Eram foarte curios sa vad cum reactioneaza si am fost surprins sa vad cat este de cuminte si de atenta”, a povestit actorul.
             De ceva vreme, Octavian a avut o noua surpriza din partea fiicei lui. “Eca are numai 11 luni dar deja merge foarte bine. Si mult! De fiecare data inainte ca eu sa plec la filmari se agata de gatul meu, iar atunci cand ajung acasa vine cat poate de repede spre mine si imi sare in brate. Timpul pe care il petrec jucandu-ma cu ea este pentru mine cea mai mare bucurie si relaxare”, a mai povestit el.
             Pentru ca in curand Eca va implini 1 an, actorul s-a gandit deja la un cadou pentru ea: prima ei iesire din tara, la Barcelona.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu