duminică, 10 octombrie 2010

Madalina Draghici atatcata de araboaice in Iubire si onoare

Ilinca (Madalina Draghici) este atacata de femeile araboaice din Emiratul Beled el Noor in urma aparitiei ei intr-un costum de baie european, in episodul de luni, 11 octombrie, al telenovelei “Iubire si onoare”, care se va difuza de la 20.30, ACASA.
In urma altercatiei dintre Ilinca si araboaice, Madalina Draghici s-a ales cu spatele plin de zgarieturi: “Bratarile si inelele colegelor mele au lasat dare pe spatele meu. Fetele de la machiaj ma pacaleau ca ma dau cu apa termala pe spate, dar de fapt ele voiau sa pulverizeze spirt asa ca va imaginati cat de mult a usturat”, povesteste protagonista telenovelei “Iubire si onoare”.
Secventa in care Ilinca (Madalina Draghici) a fost atacata de femeile din emirat s-a filmat la prima deplasare a actorilor in statiunea de lux Bodrum si a adus in centrul atentiei diferentele de cultura si mentalitate ale celor doua lumi, orientala si europeana, in privinta statutului femeilor: “A fost una dintre primele secvente filmate de mine, deci emotiile inceputului isi faceau simtita prezenta foarte bine. A fost o secventa care reflecta foarte bine diferentele dintre lumea noastra si lumea araba, o secventa in care pot sa marturisesc ca am intrat foarte bine in rol ajutata de colegele mele. Faptul ca noua ni se pare normal sa mergem imbracate in costume de baie la plaja...ei considera acest lucru un motiv pentru condamnarea la moarte. A fost o secventa agresiva, cu multe dedesubturi”, spune Madalina Draghici. Luni, de la ora 17.30 telespectatorii pot urmari la “Povestiri adevarate” imagini de making of de la aceasta secventa, filmata in luna mai in Turcia.
In ceea ce priveste incidentul Madalinei de la filmarile ce au avut loc in luna mai in Turcia, Radu Valcan a scris pe blogul personal: “Pe langa putinele ore de somn de care dispui, exista si momente mai putin placute, incidente inevitabile. A patit-o si Madalina pe propria piele. In urma unei secvente mai aprinse, s-a ales cu spatele plin de zgarieturi. A strans din dinti si a mers mai departe.
Telespectatorii ii pot urmari pe Radu Valcan si Madalina Draghici in telenovela “Iubire si onoare”, presarata cu povesti despre iubiri sincere, tradare si secrete bine pastrate, ce se difuzeaza de luni pana joi, de la 20.30, ACASA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu