joi, 28 octombrie 2010

“Studio 60” va debuta la Pro Cinema


Din 11 noiembrie, de luni pina vineri, de la ora 19:00, telespectatorii Pro Cinema sint invitati in culisele unuia dintre cele mai spectaculoase show-uri de comedie. Cum se fabrica un program de divertisment, cite lacrimi si ce “drame” se ascund in spatele unui asemenea show, telespectatorii Pro Cinema vor afla patrunzind in “Studio 60 “, serialul creat de Aaron Sorkin, de sase ori cistigator al premiului Emmy (pentru serialul “Viata la Casa Alba”) si de trei ori nominalizat la Globul de Aur.
            Aaron Sorkin semneaza si scenariul si regia acestui serial care patrunde in culisele realizarii unui show live de comedie (similar lui “Saturday Night Live”) pentru postul de televiziune NBS. Scenaristul si producatorul executiv al show-ului este Matt Albie, interpretat de Matthew Perry, iar regizoul este Danny Tripp, al carui rol este interpretat de Bradley Whitford. Adusi sa produca acest show de catre noul presedinte al televiziunii, Jordan McDeere (Amanda Peet), Matt si Danny incearca totodata sa salveze emisiunea, aducindu-i un suflu nou. Se pare insa ca toata lumea implicata in realizarea acestei productii are o problema, inclusiv Danny Tripp, care tocmai a avut o cadere nervoasa in timpul transmisiunii in direct.
            Matthew Perry a refuzat initial rolul lui Matt Albie, dar Aaron Sorkin nu a putut accepta un refuz si a facut tot ce i-a stat in puteri pentru al convinge pe acesta, lucru care s-a si intimplat. 
            Sarah Paulson, John Goodman si Sting se numara printre vedetele invitate sa apara in acest serial.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu