joi, 21 octombrie 2010

Giovanna Antonelli supărată că au ajuns fotografiile copiilor în presă

Giovanna Antonelli, actriţa din telenovela „7 păcate”, difuzată de luni până sâmbătă ACASĂ, este supărată foc, deoarece câteva poze cu fetiţele ei au fost vândute presei şi publicate fără acordul ei.
Starul brazilian a născut pe 8 octombrie două fetiţe gemene, Sofia şi Antonia, iar pozele cu acestea şi-au găsit imediat drumul către redacţiile revistelor din Rio de Janeiro. Giovanna Antonelli nu şi-a declarat public indignarea faţă de cei care au vândut fotografiile realizate la scurt timp de la naşterea fetiţelor, dar a comentat pe Twitter că acest lucru este „oribil”, în ciuda faptului că nu a nominalizat vinovaţii.
Tot pe Twitter, Giovanna le-a povestit prietenilor despre programul ei şi al fetiţelor. „Prieteni, am fost puţin absentă, dar acum scriu alături de scumpele mele. Nopţi nedormite, dar merită fiecare secundă”, a scris actriţa pe pagina ei. Sofia şi Antonia sunt fetiţele Giovannei şi ale soţului ei, Leonardo Nogueira, dar actriţa mai are un fiu, Pietro, dintr-o căsătorie anterioară, cu actorul Murilo Benicio.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu