luni, 11 octombrie 2010

Seriale noi in noiembrie la Diva Universal

SEZOANE NOI

SOŢII DE MILITARI (ARMY WIVES foto) SEZONUL II
Sezonul I ia sfârşit pe 17 noiembrie şi se continuă cu Sezonul II
Două episoade în fiecare miercuri, de la 21:00 şi 22:00

Soţii de militari urmăreşte conflictele, visurile şi prieteniile unui grup diversificat de femei - şi un bărbat - ce deţin toţi un singur lucru în comun - locuiesc cu soţii şi familiile lor într-un post activ al armatei. În acest nou serial incitant, soţiile se confruntă cu presiunile armatei, trebuind să-şi lase vieţile în urmă pentru cea de soţie de militar.


NEVESTELE DIN ORANGE COUNTY (THE REAL HOUSEWIVES OF ORANGE COUNTY) SEZONUL II
În fiecare sâmbătă şi duminică, de la 19:00

Megaproducţia ce a lansat o adevărată franciză lifestyle, Casnicele din Orange County continuă cu sezonul al-II-lea. Serialul are în centrul atenţiei vieţile private ale rezidenţilor privilegiaţi din comunitatea de elită a Californiei de Sud. Oferind o imagine amănunţită a existenţei de zi cu zi a celor decadenţi şi extravaganţi, acest serial captivant este o un documentar cu cei înstăriţi, bronzaţi şi fabuloşi!

SERIAL CARE CONTINUA

OFIŢERI ÎNCEPĂTORI (ROOKIE BLUE)
În fiecare duminică la 21:00

Această dramă fascinantă urmăreşte cinci poliţişti începători ce plonjează în lumea plină de mize a poliţiei urbane - unde chiar şi cea mai mică greşeală poate avea consecinţe fatale.  Ofiţeri începători urmăreşte prietenia şi competiţia acestei familii de începători - unde prietenii învaţă pe cale cea mai grea că nici cel mai aspru antrenament nu te poate pregăti pentru viaţă.

MEDIUMUL – SEZONUL 6
În fiecare joi, la 21:00, câte două episoade

Mediumul Allison Dubois se întoarce pentru un alt sezon de întâmplări stranii şi viziuni profetice. Această dramă captivantă, inspirată din viaţa reală a lui Allison Dubois, o înfăţişează pe Patricia Arquette în rolul lui Allison, care îşi foloseşte abilităţile de medium pentru a ajuta la rezolvarea cazurilor de crimă, la locul său de muncă de la biroul Procurorului General din Phoenix. Visele sale îi oferă întodeauna indicii legate de împrejurările unor persoane dispărute şi atingând pe cineva deseori reuşeşte să vadă în interiorul sufletului acelei persoane. Se împarte între mesaria sa solicitantă şi slujba de soţie şi mamă a trei copii, incluzând o fiică ce dezvoltă puteri asemănătoare.

PREMIERĂ

PĂRINŢI ŞI COPII (GILMORE GIRLS) – SEZONUL I
De luni până vineri, de la 20:00, din 5 noiembrie

Petrecut într-un oraş de poveste din Connecticut, populat cu visători, artişti şi oameni obişnuiţi, "Părinţi şi copii" este un serial plin de umor, emoţie şi conflicte între generaţii despre prietenie, familie şi legături durabile, avându-le în centrul atenţiei pe Lorelai Gilmore în vârstă de 32 de ani şi fiica ei Rory, în vârstă de 16 ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu