miercuri, 13 octombrie 2010

Giovanna Antonneli din 7 pacate a nascut fetite gemene

Actriţa din telenovela de ACASĂ7 păcate”, Giovanna Antonelli, este din nou mamă. Giovanna a născut prin cezariană, vineri, 8 octombrie, două fetiţe gemene, Sofia şi Antonia, de care vedeta braziliană este pur şi simplu îndrăgostită. Gemenele au venit pe lume în maternitatea Perinatal da Barra din Rio de Janeiro, iar prietenii care au vizitat-o pe Giovanna la spital au declarat că fetiţele sunt foarte frumoase şi sănătoase.
Giovanna Antonelli, care a devenit celebră în urma rolului său din telenovela „Clona”, a postat pe contul ei de Twitter primele impresii despre experienţa de a fi mamă din nou. „Sunt minunate, foarte liniştite şi nu îmi fac niciun fel de probleme. Iubesc fiecare secundă şi nu pot descrie o asemenea fericire!”. Chiar a doua zi după ce a născut, Giovanna a primit la spital vizita fostului ei iubit, actorul Murilo Benicio, care şi-a adus fiul, Pietro, să-şi viziteze mama. În plus, actorul a venit însoţit şi de prietena sa, Guilhermina Guinle.
Foarte fericită alături de familia ei, Giovanna a ţinut să împărtăşească luni, 11 octombrie, prietenilor ei de pe Twitter bucuria de a pleca acasă cu fetiţele. „Bună dimineaţa! Am primit multe mesaje frumoase. Multumesc! A venit ziua în care mergem acasă cu prinţesele! Abia aştept!”, scrie Giovanna Antonelli. La scurt timp, actriţa a părăsit maternitatea alături de soţul ei, directorul TV Globo Leonardo Nogueira, iar fiecare avea în braţe câte o fetiţă. „Sunt topit după ele. Sunt frumoase şi întreaga familie este emoţionată”, a declarat soţul Giovannei.
Actriţa este extrem de fericită alături de fetiţele ei şi de întreaga familie şi a uitat deja toate problemele din timpul sarcinii. Cu puţin timp înainte de a aduce pe lume fetiţele, Giovanna Antonelli s-a arătat iritată de declaraţiile reprezentanţilor clinicii la care a născut, care au raportat presei că actriţa urmează să se interneze. Giovanna a dezminţit zvonurile şi a declarat că nu intenţionează să stea prea mult cu fetiţele în spital, iar acest lucru se va întâmpla doar în cazul unei urgenţe. Aceasta a fost a doua problemă pe care proaspăta mămică a avut-o cu clinica din Rio de Janeiro, după ce reprezentanţii acesteia au lansat în presă informaţia că actriţa este însărcinată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu