vineri, 15 octombrie 2010

Stirea de la prima ora! De azi Adela Popescu la Dansez pentru tine

Astazi, de la 20.30, la Pro Tv incepe cel de-al zecelea sezon al emisiunii “Dansez pentru tine” cu povesti si oameni de nota 10, cu vedete dedicate, cu spectacol total si cu doua stiluri de dans in premiera. Perechile concurente vor avea de facut primul pas in competitia care-i poate duce la castigarea marelui premiu de 60 000 de euro cu care sa-si poata implini visul. Adela Popescu (foto), Paula Seling, Doinita Oancea, Nicola, Razvan Fodor, Bogdan Vladau, Octavian Strunila si Jorge vor avea de trecut proba emotiilor, dar si a stilurilor de dans inedite.
Prima parte a emisiunii prezentate de Stefan Banica si Iulia Vantur va fi presarata de lacrimi, pentru ca fiecare concurent isi va spune povestea vietii si motivul pentru care a ajuns in ring, dar si de pasi si coregrafii de cabaret. Perechile concurente vor fi nevoite sa faca fata cabaretului, un stil de dans complex si expresiv care reprezinta o piatra de incercare nu doar pentru danstori, ci si pentru toti coregrafii din concurs. Va fi pentru prima data cand cele doua stiluri de dans ale editiei nu vor fi intercalate, astfel ca toate perechile isi vor prezenta mai intai coregrafiile de cabaret, pentru ca in a doua parte a emisiunii sa faca loc celui de-al doilea stil de dans special al serii.
Dupa ce vor lasa deoparte costumele si pantofii de cabaret, concurentii vor astepta desculti sau incaltati in pantofi de neopren cu talpa zimtata ploaia care-i va purta atat pe ei, cat si pe telespectatorii Pro Tv intr-un univers nemaivazut in televiziunea din Romania. Datorita unor efecte speciale, platoul emisiunii va fi acoperit de o perdea de ploaie deasa si calda, cadru ideal pentru o poveste romantica in pasi de dans. Fiecare pereche va dansa in ploaie si va incerca sa execute coregrafii cat mai spectaculoase si corecte in ciuda celor 300 de litri de apa care vor picura asemeni unei ploi peste ei. Cele 3 tone de apa care vor crea contextul dansului in ploaie pentru toate cele 8 perechi de dans nu vor acoperi insa fondul muzical de care se va ocupa ca si pana acum orchestra condusa de Petre Geambasu.   
Provocarea noilor stiluri de dans va fi uriasa si pentru membrii juriului Mihai Petre, Cornel Patrichi, Emilia Popescu, Beatrice Rancea si Wilmark care vor fi nevoiti sa evalueze cu obiectivitate si profesionalism originalitatea, tehnica si spectaculozitatea coregrafiilor presarate cu emotiile inerente unei prime editii de concurs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu