joi, 2 decembrie 2010

„Colegii tai” se reunesc la Pro Cinema


Din 10 decembrie, regii comediei, David Crane („Prietenii tai”, „Joey”, „Veronica”) si Jeffrey Klarik („Nebun dupa tine”), aduc la Pro Cinema un nou serial in care umorul este principalul ingredient – „Colegii tai” („The Class”). De luni pina vineri, de la ora 16:15, Andrea Anders („Joey”, „Neveste perfecte”, „Oz”) , Jon Bernthal, Lizzy Caplan, Sean Maguire si Sam Harris, cei mai nebuni dintre „Colegii tai”, se reunesc la Pro Cinema intr-un serial cistigator al premiului Emmy.
            Multe lucruri se întâmplă atunci când colegii se reîntâlnesc... Uneori se deapana amintiri, iar alteori acesta este doar un punct de plecare, spre aventuri cu totul neasteptate. Acesta este si cazul lui Ethan Haas (Jason Ritter), care organizeaza o petrecere surpriza pentru logodnica sa, o reuniune cu toti colegii din clasa a treia, pentru a aniversa douazeci de ani din ziua in care s-au cunoscut. Ciţiva acceptă să vină la petrecere, deşi nu s-au mai văzut de mulţi ani. Totul s-a schimbat, iar noi prietenii se leagă atunci când colegii se reîntilnesc. Măscăriciul clasei încă mai locuieşte în casa părintească şi încă mai visează la fosta sa iubită, care acum s-a măritat. Tocilarul nepopular care era cât pe ce să se sinucidă începe să se întilnească cu o fată care în şcoală nici nu-l observase. Mai mult, o fostă colegă care acum a devenit o femeie de succes, îşi confruntă fostul iubit din şcoală şi partenerul de la bal, despre care a aflat că este gay. Si chiar daca pina la urma petrecerea se transforma intr-un adevarat dezastru, vietile a opt dintre invitati vor ramine de atunci incolo legate pentru totdeauna prin intimplari, sentimente si emotii pe care nici unul dintre ei nu le va putea uita.
            Serialul este produs de James Burrows, care a mai semnat si productiile „Will si Grace”, „Frasier”, „Cheers” si „NewsRadio”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu