joi, 2 decembrie 2010

Narcisa Salbatica cel mai urmarit serial in randul telespectatorilor din mediul urban

Dupa ce s-a clasat pe prima pozitie in topul serialelor in octombrie, Narcisa Salbatica a fost si in luna noiembrie cel mai urmarit serial de televiziune in randul publicului din mediul urban. Productia ai carei protagnosti sunt Alina Puscas si Gabriel Dutu a inregistrat un numar mediu de 490.000 telespectatori, pe locurile doi si trei situandu-se  Iubire si Onoare si Tanar si Nelinistit.

Un top de audienta  realizat la finele lunii noiembrie, ce a avut in vedere targetul all urban, plaseaza telenovela Narcisa Salbatica, difuzata de Antena 1, pe primul loc, cu un rating mediu de 4.3% si o cota de piata de 11 procente.
 
Locul al doilea este ocupat de Iubire si Onoare care a inregistrat in medie 447.000de telespectatori, adica un rating mediu de 3.9% si 8.6 procente share, in vreme ce locul al treilea ii revine celebrului Tanar si nelinistit care a reusit sa adune in fata micului ecran o medie de 413.00 de telespectatori din mediul urban.  Mostenirea, serial difiuzat de PRO TV  ocupa pozitia a patra, inregistrand in  noiembrie o audienta medie de 3.6%, ceea ce se traduce intr-un numar de 406.000 de telespectatori.

Urmatoarele doua locuri in clasamentul serialelor difuzate in Romania sunt ocupate de doua seriale transmise de TVR 1.

Si in ceea ce priveste productiile de divertisment, Antena 1 ocupa pozitii foarte bune. In top 5 cele mai vizionate productii de divertisment din Romania, Antena 1 este prezenta cu trei emsiuni:  <<Te pui cu blondele>>, <<In puii mei>> si <<Plasa de stele>>.

5 comentarii:

  1. Si eu ma uit la Narcisa Salbatica... sunt multe scene fierbinti :D

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte frumos .... imi place foarte mult:*

    RăspundețiȘtergere
  3. si mie miplace foarte mult :*

    RăspundețiȘtergere
  4. VIZITATI PAGINA DE FACEBOOK A SERIALULUI:
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100001595042238&sk=info

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte fain ... :x nebuun filmuuu :D

    RăspundețiȘtergere