marți, 4 ianuarie 2011

Laura Cosoi apare in videoclipul trupei Hurts

Dupa ce a filmat pentru videoclipul piesei “Better than love”, Laura Cosoi ("La Bloc", "Aniel") continua colaborarea cu cei de la Hurts si apare in cel mai recent clip al trupei. Filmarile pentru “Sunday”, noul single al duo-ului britanic au avut loc la sfarsitul lunii decembrie in studiourile MediaPro si au fost realizate in colaborare cu cei de la Domino Production.  Clipul a fost regizat de W.I.Z, un nume cu greutate in U.K care a lucrat pentru trupe ca Massive Attack, Oasis, Kaiser Chiefs, All Saints, Stereophonics, The Chemical Brothers sau Marilyn Manson. “Aceasta este a doua mea colaborarea cu trupa Hurts. Daca in primul clip, cel pentru piesa “Better than love”, eram un personaj androgin, de aceasta data juca rolul unei ispite a lui Orfeu din Infern. Sansa de a ma intalni cu W.I.Z si cu cei din trupa Hurts a carei fana m-am declarat ulterior a fost pentru mine o experienta unica, deosebita si m-am simtit privilegiata ca am facut parte dintr-un cast atat de valoros din punct de vedere artistic”, a declarat vedeta ProTV.
             Filmarile au durat mai bine de 16 ore si nu au fost lipsite de peripetii. Din cauza conditiilor meteorologice, costumele comandate special la Londra pentru  acest videoclip, costume care au costat jumatate din bugetul alocat acestei filmari, nu au mai ajuns. Situatia a fost salvata de stilista Maria Miu, care a improvizat imediat ceva pe placul echipei de productie.    
             Hurts este un duo britanic apartinand genului muzical synthpop, format in Manchester si compus din Theo Hutchcraft (vocalist) si Adam Anderson (producator). In iulie 2009, trupa a fost numita "Trupa Zilei" pe site-ul britanic The Guardian. In urma voturilor sondajului de opinie in legatura cu "Sunetul anului 2010" realizat de catre site-ul canalului de televiziune BBC, trupa a atins locul 4. La inceputul lui 2010, trupa a lansat oficial primul sau single Better Than Love si, astfel au inceput sa cante in diferite eveninimente live.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu