joi, 17 martie 2011

Actorii din Iubire şi onoare au terminat filmările şi au intrat în vacanţă


Dupa  9 luni de munca asidua, pe platourile de filmare din Buftea s-a tras ultima secventa a telenovelei “Iubire si onoare”. Actorii si echipa au intrat intr-o binemeritata vacanta in care toti si-au propus sa-si incarce bateriile.
La ultima secventa filmata, actorii au fost cuprinsi de emotii, au avut lacrimi in ochi si au aplaudat. Madalina Draghici, protagonista telenovelei, aflata la prima ei colaborare cu ACASA, a spus “la revedere’’ cu regret Ilincai, personajul pe care-l interpreteaza, de luni pana joi, de la 20.30, ACASA. “Intreaga zi de filmare am avut un sentiment foarte ciudat si foarte multe emotii, poate la fel ca-n prima zi de filmare. Am trait un moment dificil cand decorul care era camera Ilincai incepea sa fie mutat. A fost dureros, am simtit ca prefer sa-mi ia mie lucruri din casa decat sa ia din camera personajului pe care l-am interpretat timp de 9 luni. Era cumva senzatia ca se destrama un univers pe care l-am creat cu drag, pasiune si entuziasm si ca ramane gol in urma”, spune cu lacrimi in ochi Madalina.
Dupa ultima zi de filmare pentru actori a inceput mult asteptata vacanta . Implicati intr-o frumoasa poveste de dragoste, Adela Popescu si Radu Valcan si-au propus sa petreaca, in vacanta, si mai mult timp impreuna. ”O sa plecam cateva zile prin Europa, nu stim inca unde. Adela isi doreste foarte mult sa ajunga la malul marii asa ca probabil vom cauta un loc cald, cu mare”, spune Radu.  “ Imi doresc o vacanta linistita, intr-un oras boem, la malul marii”, adauga si Adela.
Nicoleta Luciu i-a spus “la revedere” Sorayei si a revenit la slujba cu norma intreaga de … mamica. In vacanta, Nicoleta isi va lua baietelul, pe Zsolt, si vor merge impreuna la Salina din Praid. ”Ma duc cu Zsolt Jr. la o salina langa Bucuresti de ceva timp pentru ca medicii spun ca e foarte bine ca cei mici sa-si petreaca timp in aerul puternic salinizat. Acum, ca avem vacanta, o sa mergem la Praid, la salina, unde vom sta timp de o saptamana. Zsolt Jr isi face deja bagajele, isi strange jucariile si abia asteapta sa plece la plimbare”, spune frumoasa mamica.
Diana Dumitrescu are si ea planuri mari de vacanta. Dupa finalul filmarilor pentru telenovela “Iubire si onoare” vedeta ACASA e pregatita sa-si rasfete sotul cu delicii culinare, sa-si petreaca timpul alaturi de Abi, patrupedul familiei si sa plece intr-o vacanta. ”In plus o sa fac si foarte mult sport, o sa ajung la cumparaturi, ca nu am mai mers la shopping in timpul saptamanii de foarte multi ani. O sa plec la Constanta, la malul marii, si, impreuna cu ai mei, vom merge in delta, la casa noastra de vacanta. M-a despartiti cu regret de Oxana, un personaj care mi-a placut foarte mult dar mi-am propus sa nu suspin prea mult si sa ma bucur de fiecare clipa libera petrecuta alaturi de familie si prieteni dragi”, povesteste vedeta ACASA.
Madalina Draghici vrea o vacanta linistita in care sa revina la pasiuni mai vechi: ”Am fost atat de obisnuita cu plecarile in straintate incat acum simt ca-mi lipsesc asa ca as vrea sa fug intr-o vacanta departe, departe.  Vreau sa ma odihnesc inainte de toate fizic si psihic, sa ma simt bine, sa profit de timpul liber. Si o sa profit de vremea frumoasa din acest week-end ca sa-mi imi reiau cursurile de echitatie. In plus, la indemnul Dianei Dumitrescu o sa ma apuc, in mai, de wakeboarding”, spune Madalina.
Pentru Andreea Patrascu vacanta este echivalenta cu…pregatiri de nunta. “Sunt atatea lucruri de facut si atatea detalii de pus la punct incat acum mi se pare ca o noua zi de filmare ar fi o zi de vacanta! Noroc cu wedding planner-ul nostru de la Ambasad'Or care ne sfatuieste si ne ajuta foarte mult. Important e ca lucrurile se aseaza si capata conturul pe care ni l-am dorit. As vrea sa-mi amintesc de ziua nuntii ca de cea mai frumoasa zi din viata mea si sper ca si invitatii nostri sa se simta excelent. La concediu ne gandim abia din iunie”, marturiseste interpreta lui Coco din telenovela “Iubire si onoare”.
Aventura de platourile de filmare s-a incheiat dar cea de pe micul ecran continua. In episoadele urmatoare, in telenovela “Iubire si onoare”, productie MediaPro Pictures, Soraya (Nicoleta Luciu) se confrunta cu o situatie limita iar Ilinca (Madalina Draghici) are o noua premonitie care ii tulbura somnul si visele. Si numai ACASA, in telenovela “Iubire si onoare”, de luni pana joi, de la 20.30, telespectatorii vor afla adevarul despre explozia de la  firma de diamante.

2 comentarii:

  1. cea mai frumoasa telenovela romaneasca este Iubire si Onoare.cel mai mult imi place de madalina draghici si ii scriu pe blogul ei diverse intrebari si ma bucur ca imi raspunde...intr-adevar este UN SUFLET BUN...Alina

    RăspundețiȘtergere