marți, 1 martie 2011

Adrian Nartea şi colegii de la Kanal D au dat flori de mărţişor

Prima zi de primavara este si ziua in care postul de televiziune Kanal D isi sarbatoreste aniversarea. La patru ani de la lansare, Kanal D a inceput sa sarbatoreasca inca de la prima ora, cand vedetele Kanal D Christian Sabbagh, Madalin Ionescu, Ernest, Cove, Adrian Nartea, Florin Maxineanu, Ovidiu Niculescu, Vlad Gorneanu impreuna cu reporterii de la Stirile Kanal D, D-Paparazzi si Drept la Tinta au daruit cate un martisor si flori doamnelor si domnisoarelor aflate in trecere in zona Universitatii si Unirii.

“10.000 de doamne si domnisoare au fost felicitate de Martisor, alaturi de care am sarbatorit ziua Kanal D. Am dorit sa multumim publicului nostru ca ne-a fost aproape in acesti patru ani, ca ne-a sustinut si ne-a incurajat si ii promitem ca nu ne vom opri aici.” declara Christian Sabbagh, News Anchor Kanal D.

Azi, de Martisor telespectatorii se pot intalni cu vedetele preferate si pe ecran, pot urmari programele deja consacrate si extrem de asteptate, in editii speciale de Sarbatoare: “Nora pentru Mama” in care fanii celui mai iubit reality show din Romania ii vor revedea pe concurentii care au intrat in casa de-a lungul celor 3 ani. Vor fi difuzate cele mai frumoase momente de la “Nora pentru mama” din sezoanele precedente. O editie speciala pregateste si Niculina Stoican in emisiunea “Te vreau langa mine” dar si Madalin Ionescu in emisiunea “Drept la Tinta” de la ora 16:45 cand vedetele statiei se vor intalni pentru a petrece si a depana amintiri. Stirile Kanal D vor imbraca si ele haina de gala de la 19:00 cu informatii inedite, in stil tipic Kanal D.  Seara continua cu serialul de succes “Dragoste si  Pedeapsa” de la ora 20:30.

Martisorul  este o zi speciala si plina de emotie,  pentru noi, familia Kanal D, pentru ca mai adaugam cate un an de viata alaturi de publicul nostru. Este o zi a bilantului dar si a promisiunilor, o continuare a povestii noastre de succes. Multumesc telespectatorilor care ne inspira si  ne dau puterea de a merge mai departe, dar si echipei  Kanal D, care cu mult efort,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu