marți, 29 martie 2011

Amintiri despre Numai iubirea cu Dan Bordeianu

În urmă cu ceva ani, pe vremea când Acasă difuza "Numai iubirea", a realizat câteva materiale care nu au fost publicate niciodată. Iată că este momentul să le scot de "la naftalină" şi să le ofer cititorilor mei. Aşa că aflaţi acum despre Oana Zăvoranu, Adela Popescu şi Dan Bordeianu de atunci, dar şi despre "Numai iubirea".


Interviu Dan Bordeianu

1.     Pictezi în timpul liber?
Pictez text pe sticlă, nu-i de ajuns?
2.     Ce hoby-uri ai?
Tot ce consumă benzină sau motorină şi face zgomot.
3.     S-a intimplat vreodata sa ai doua iubite in aceslasi timp?
Nu.
4.     Povesteşte-ne despre emisiunea prezentată la Pro TV!
Se numea “Bună dimineaţa cu Dan Bordeianu” şi a fost un exerciţiu foarte bun pentru meseria mea pentru că trebuia să am talent la timp. Era în direct şi reprezenta o provocare permanentă pentru un om care nu se trezise mai devreme de 9 dimineaţa până atunci. Adică eu. Şi am făcut o grămadă de “nebunii”, m-am urcat într-un copac să văd dacă vine Moş Crăciun…   altădată, în timp ce filmam a apărut lângă mine un căţel şi l-am băgat şi pe el în cadru, ne-am jucat şi am prezentat împreună.

5.      Eşti actor?
Da.

6.     Joci in ceva acum? (la vremea aceea)

În prima telenovelă românească “Numai iubirea”, difuzată ACASĂ vinerea şi sâmbăta de la orele 20.00 şi în piesele de teatru “Uzina de plăceri SA”, “Război şi pace”, “Miresele căpitanului”, la Teatrul Nottara.

7.     Cum au fost filmarile pt Dracula si cum te-ai simtit interpretindu-l pe Vlad adolescent.
Nu se numea Dracula ci “Vlad the Impalor” (Vlad Ţepeş) şi nu l-am interpretat pe Vlad adolescent ci pe fiul lui Vlad, (Vlad al III-lea) care trebuia să fie omorât dar m-au lăsat în viaţă, pentru că s-a redus bugetul.

8.     Ce nu se stie despre tine şi ai vrea sa se afle?
Aş vrea să se ştie că o iubesc pe mama.

Un comentariu:

  1. Dragut interviul imi este dor de Dan Bordeianu pacat ca nu mai joaca la acasa. Am vazut filmul cu Dracula este fff bun <3. Bafta Dane in continuare!

    RăspundețiȘtergere