marți, 1 martie 2011

Cabral din Moştenirea şi-a luat pantofi de nuntă


Intrat in panica dupa ce a colindat magazinele din Bucuresti in cautarea perechii de pantofi pentru nunta si pentru ca nu a gasit nicaieri numarul 47, Cabral ("Moştenirea", "Poveştiri de noapte) de s-a urcat in noua lui masina, un Mitsubishi Lancer Evolution si s-a oprit la… Viena. Rabdator si increzator in noua lui masina, Cabral a reusit sa ajunga cu bine la primul magazin din Viena de unde si-a inceput cautarea.
”2 metri, 110 kg si 47 la picior. Si vine nunta, cu costumul nu am stres caci il face Alexandru Ciucu, deci va fi perfect. Dar de unde iau eu pantofi de eveniment numarul 47, care sa-mi si placa?! La noi mi-e greu sa gasesc un pantof sport pe numarul meu. In plus, nu e nici timp, ma uit in calendar si vad ca pana la nunta am cate ceva trecut in program pana si in week-end-uri! Ce-i de facut? Viena! In mod normal, pana la Viena, cu masina, drumul dureaza 12 ore. Daca stam sa calculam, nu prea ai cum sa te incadrezi intr-un week-end, astfel incat sa ajungi acasa duminica, ca sa mai ai timp sa si dormi ceva, sa nu ajungi luni la filmare deja kaput. Asa ca m-am bazat pe masina. Am plecat cu “Furiosul Evo”, asa-i spun eu noului meu Mitsubishi Lancer Evolution, la 04:00 dimineata, sperand sa fac sub 12 ore. Am scos medie buna - si legala, da? - in Romania, iar Ungaria si Austria... mai alert. Am scos 10,5ore pana in fata primului magazin, deci la 14:30 am ajuns. Si da-i si alearga!”, povesteste prezentatorul “Povestirilor de noapte”, difuzate de luni pana joi de la 22.30, ACASA.
Pornit pe cumparaturi, Cabral a luat la rand toate magazinele din Viena in cautarea perechii de pantofi pe care sa o incalte la nunta din luna iunie cu Andreea Patrascu, iubita lui care nu stia de aceasta escapada a logodnicului.
Si drumul de intoarcere a fost o placere pentru Cabral. “Pe seara nani fix 7 ore, si-apoi la drum, in masinuta mea cea fasneata! A mers si mai bine la intoarcere, am facut chiar mai putin cu 10 minute decat la dus. Putin dupa pranz eram in Bucuresti, cu pantofii perfecti pentru nunta spre surprinderea Andreei care nu intelegea unde i-am gasit. Am avut noroc de drum bun dar mai ales m-am bucurat de noua mea masina, Mitsubishi Lancer Evolution,  care mi-a fost prieten de nadejde in aceasta aventura”, marturiseste Cabral.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu